Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bohuš Matuš trvá na svojich podmienkach! Lucinke už vybral aj školu!
Zdielať na

Bohuš Matuš trvá na svojich podmienkach! Lucinke už vybral aj školu!

Zdroj: instagram/BMaL

Poriadok musí byť! Hoci si spravili bábätko skôr, ako to zrejme ktokoľvek čakal, a aj skôr, ako je to v tejto dobe bežné, predsa len Bohuš Matuš a jeho Lucinka ukázali istú mieru zodpovednosti. Podmienkou pre rozširovanie rodinky je totiž Luckina maturita a spevák už spravil aj rozhodnutie. Snáď so súhlasom svojej nastávajúcej.

Spokojní a šťastní rodičia takmer dvojmesačnej Natálky, Bohuš Matuš (47) a Lucie Palkaninová (17), bez problémov zvládajú starostlivosť o svoj živý poklad. Aspoň to tak tvrdia.Teraz majú pred sebou ďalšiu úlohu, určiť termín, kedy uskutočnia svoje predsavzatie zosobášiť sa. Lucka dosiahne v máji plnoletosť, a tak by im už nič nemalo brániť v realizácii sobáša. O tom, či už stihli presne stanoviť dátum a miesto, ale aj o ďalších predsavzatiach a plánoch porozprával Blesku.cz spevák Bohuš Matuš.

Bohuš svoju milovanú partnerku Lucinku požiadal o ruku ešte v júni minulého roku, keď už čakala ich prvé dieťa. Sobáš sa ale doteraz nekonal, keďže sa chceli vyhnúť komplikáciám kvôli jej neplnoletosti a, napokon, aj pandémia zohrala iste úlohu.

Vypočujte si jednu z Matušových piesní:

V máji tohto roku Lucia konečne dosiahne plnoletosť a sobášu v tomto smere nič nebude stáť v ceste. "Svadba bude tohto roku. Lucinka bude mať v máji 18, takže nám už nič nebráni," potvrdil Blesku Matuš, keďže pod hranicou plnoletosti treba na sobáš súhlas rodičov nastávajúcej. Presný termín neudal, ale s najväčšou pravdepodobnosťou budú čakať na koniec vládnych obmedzení kvôli covidu. Určite budú chcieť tento ich dôležitý deň osláviť s plnou parádou s mnohými hosťami, nielen v úzkom kruhu blízkych.

​Na tak trochu provokatívnu otázku, či pár plánuje ďalšie dieťa, Matuš odpovedal: "Tak to zatiaľ určite nie. Našiel som Lucinke hotelovú školu, kde si dorobí maturitu, potom sa uvidí. Opäť to necháme na prírode". Cíti za partnerku, ako predsa len vďaka svojmu veku skúsenejší, zodpovednosť, rovnako ako aj za celú rodinu, s ktorou je viditeľne šťastný a spokojný. "Konečne mám naozajstnú rodinu, partnerku, ktorá ma miluje a dcéru. Už som sa potreboval usadiť a som za to rád," priznáva a tým robí radosť priaznivcom, ktorí mu to už dávno priali. Založením rodiny konečne vo svojom pokročilom veku dospel. Veľmi mu to prospelo, ako tvrdí aj jeho blízky priateľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie