Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rytmus prekvapil! TAKTO zareagoval po potrate českej Miss a svojho kamaráta Lakyho Royala!
Zdielať na

Rytmus prekvapil! TAKTO zareagoval po potrate českej Miss a svojho kamaráta Lakyho Royala!

Archívna reportáž

Hoci od predčasného pôrodu mladučkej českej Miss, keď porodila chlapčeka bez známok života, ubehol už takmer pol rok, stále nedokáže zabudnúť. Bola to pre ňu a jej partnera Lakyho, pochopiteľne, obrovská tragédia. So svojou bolesťou sa vtedy vyrovnávala aj tak, že sa s ňou zdôverovala nielen priateľom, ale aj širšej verejnosti na sociálnych sieťach. Šokujúca bola najmä jej fotografia s nežijúcim chlapčekom v náručí. Zverejnila ju vraj aj kvôli ženám, ktoré si prešli podobnou naozaj neľahkou situáciou.

Smutná udalosť, ktorá sa v roku 2020 stala v životoch Natálie Kočendovej (21) a jej partnera, barbera Lakyho Royala dojala aj takého drsniaka ako je Rytmus, píše portál Blesk.cz. No v jeho prípade rozhodne neplatí to, čo sa na prvý pohľad zdá, čo dokazuje aj ako milujúci otec a manžel. Podľa slov Lakyho bol raper jeden z prvých, ktorý mu vyjadrili podporu a v ťažkých chvíľach ho vľúdnymi slovami podržal.

Krásna Natálie vždy pripomína, ako veľmi si váži slová podpory a pochopenia, ktoré vtedy tak veľmi potrebovala. Avšak aj jej potetovaný partner Laky nebol na tom v tom čase po psychickej stránke práve najlepšie. Späť do reality ho v dobrom slova zmysle dostali priatelia. „Naši priatelia na čele s Rytmusom nám volali a povedali, že sa to stáva. To mi pomohlo viac to pochopiť. Už som si totiž opäť myslel, že ten hore hádže polená pod nohy len mne,“  vyspovedal sa Laky Royal, vlastným menom Lukáš Vlačuha. Raper Rytmus je aj jednou z mnohých hviezd, ktoré barber Laky strihá v jeho luxusnom holičstve. 

Natálie Kočendová je aj talentovaná mažoretka:

Hoci Laky Royal na prvý pohľad vyzerá, že ho len tak ľahko nič nerozhodí, nie je to celkom tak. „Prvé dva dni som bol tiež do*ebaný a za Natálkou som ani neprišiel. Nechcel som vôbec s nikým prísť do styku,“ priznáva partner českej missky pôvodom z Karvinej. Veľmi ho zlomil predčasný pôrod ich vtedy už nežijúceho synčeka a iba ťažko sa tým sám vyrovnával. A ako povedal na rovinu, „prebrať sa“ mu pomohol až Rytmus svojou osobnou účasťou v telefonáte. „Niežeby sa to stalo jemu, o tom sme sa nebavili. Povedal mi, že sa to stalo jeho známym a že je to normálna a bežná vec,“ objasnil Laky o čom sa spolu s raperom rozprávali.

Natálie a Laky oslávili nedávno prvé výročie ich lásky, za krátky čas si však prešli okrem mnohých krásnych chvíľ aj veľkou bolesťou zo straty bábätka. Zdá sa však, že ich vzťah to posilnilo a do budúcnosti hľadia s úsmevom na perách:

​Lukáš, majiteľ štyroch elitných holičstiev, prešiel vo svojom živote neľahkú cestu. Vyrastal v domove, po vyjdení z neho býval striedavo u kamarátov, bral drogy a bol aj ich dílerom. Neraz sa dostal do sporu so zákonom. Našťastie sa spamätal a začal pracovať ako holič, za ktorého sa vyučil, keď bol ešte v domove. Úspech sa vďaka jeho odvážnemu nápadu a šikovnosti rýchlo dostavil. Imidžové holičstvo nemá v Čechách i na Slovensku zatiaľ konkurenciu. Laky sa teraz už opäť intenzívne venuje práci a Natália sa pripravuje na cestu na medzinárodnú súťaž krásy v Japonsku. Pochopili, že život ide ďalej a dokonca sa netaja svojou túžbou po ďalšom bábätku.

Súvisiace články

Najčítanejšie