Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šokovaní fanúšikovia! Hviezdny spevák za mrežami a s tetovaním na čele?!
Zdielať na

Šokovaní fanúšikovia! Hviezdny spevák za mrežami a s tetovaním na čele?!

Archívna reportáž

Prostredníctvom "mugshotov", teda fotografií vyhotovených vo väzení tesne po zatknutí, sa stal celebritou nejeden kriminálny živel. Azda najviac zo svojej fotky vo väzenskom úbore "vytrieskal" bývalý odsúdenec, dnes už model Jeremy Meeks. Iba krátko po prepustení z väzenia opustil matku svojich detí a dal sa dokopy s milionárkou Chloe Green. Napriek ich rozchodu si naďalej užíva život na výslní a v obkolesení krásnych žien. Nuž a iba nedávno prišiel na svetlo sveta z útrob amerického väzenia ďalší zaujímavý obrázok.

Faušikovia britského speváka Harryho Stylesa (27) ostali v poriadnom šoku po tom, čo sa v médiách objavili "jeho" fotky z cely predbežného zadržania. Podľa fotiek, ktoré priniesol denník Daily Mail, síce mladý muž na fotke stojaci pri väzenskom múre nemá v očiach Harryho iskru, no zdá sa, že je podobne ako slávny spevák, na takéto "fotenie" už celkom zvyknutý.

Muž menom Jason Sanderlin (21) s vytetovanými číslicami 33 na čele bol mužmi zákona v štáte Pennyslvania obvinený z viacerých deliktov, vrátane ozbrojenej lúpeže či vyhrážania sa teroristickým útokom. Avšak verejnosť viac ako jeho register trestov zaujala neuveriteľná podoba s britským spevákom Harrym Stylesom. Mladíka na fotkách so spevákom z rozpadnutej chlapčenskej skupiny One Direction nespájajú iba rovnaké črty tváre, ale aj husté vlasy, ktoré obaja nosia v rovnakom zostrihu.

Aj keď mladého delikventa a slávneho speváka spája obrovská podoba, nič iné spoločné nemajú. Harry Styles vo svoje piesni Treat Peaople With Kindmes, naopak, navádza ľudí k tomu, aby sa k sebe správali pekne a s úctou:

Jason sa rozhodol 21. januára 2021 vybaviť účty so svojimi zákazníkmi, ktorým predával marihuanu. V ich vlastnom dome ich ohrozoval puškou a podľa obete ich mal obrať o 400 dolárov a niekoľko gramov marihuany. Za páchateľa ho označila aj jeho priateľka Emily, ktorá sa v minulosti so svojím "Clydeom" tiež podieľala na inom zločine formou spolupáchateľstva. Fotky "podareného" dvojníka Harryho Stylesa z väzenia si môžete pozrieť v galérii TU.

Spevák Harry Styles má vo svete kriminálnych živlov svojho dvojníka, narozdiel od neho však spevák stavil na svoj talent a popritom si buduje imidž jemnocitného a vždy pozitívne naladeného mladého muža:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @harrystyles

V októbri 2020 tento podarený párik spoločne prepadol istú ženu a taktiež ju obrali o peniaze pod hrozbou použitia násilia. Jasonova priateľka Emily bola v súvislosti s týmto trestný činom dokonca zatknutá, a azda jej za svojou láskou prišlo v cele otupno a rozhodla sa policajtom potvrdiť jeho totožnosť. Za mladíka je za všetky jeho činy vypísaná kaucia vo výške 250-tisíc dolárov, no ak v sebe nájde skrytý talent a zaspieva niektorý z mnohých Harryho hitov, možno obmäkčí aj prísneho sudcu. Možné je ale aj to, že ho po odpykaní trestu bude čakať na slobode nejaká lákavá a finančne zaujímavá pracovná ponuka v šoubiznise.

Súvisiace články

Najčítanejšie