Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Najlepší darček k narodeninám! Milan Lasica oslávil 81 rokov vakcínou!
Zdielať na

Najlepší darček k narodeninám! Milan Lasica oslávil 81 rokov vakcínou!

Archívna reportáž

Medzi najväčšie hviezdy medzi slovenskými umelcami patrí jednoznačne humorista, herec, textár, scenárista a riaditeľ divadla, čerstvo 81-ročný Milan Lasica. Narodeniny oslavuje 3. februára, no podobný darček, ako teraz, si ešte nikdy nedoprial.

Na facebookovej stránky Univerzitnej nemocnice Bratislava pribudli v stredu nielen fotky, ale aj gratulácia Milanovi Lasicovi. Na umelca sa dobre pripravili, čakali ho dokonca aj s kytičkou.

Ktovie, aké pohotové komentáre si od majstra Lasicu vypočul tím zdravotníkov z Mickiewiczovej, no je zrejmé, že pre nich stretnutie s umelcom bolo veľkou cťou.

"V Nemocnici Staré Mesto (UNB) dnes očkovali aj Milana Lasicu, ktorý sa minulý týždeň registroval cez online formulár. Zároveň práve dnes oslavuje krásne životné jubileum, 81 rokov. Pánovi Lasicovi gratulujeme a prajeme pevné zdravie," napísal správca FB stránky nemocnice k trom fotkám s Milanom Lasicom.

DNES SA ZAOČKOVAL MILAN LASICA V Nemocnici Staré Mesto (UNB) dnes očkovali aj Milana Lasicu, ktorý sa minulý týždeň...

Uverejnil používateľ Univerzitná nemocnica Bratislava Streda 3. februára 2021

Hoci nejde o prvoplánovú propagáciu očkovania, mnohých seniorov nepochybne o potrebnosti vakcinovania Milan Lasica svojím príkladom presvedčí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie