Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Agáte došla s Prachařom trpezlivosť! Drsný odkaz dievčatám: Neberte si č*rákov!
Zdielať na

Agáte došla s Prachařom trpezlivosť! Drsný odkaz dievčatám: Neberte si č*rákov!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová (35) bola svojho času o Jakubovi Prachařovi (37), ako o tom pravom na celý život, tak presvedčená, že si ho vzala v roku 2013 za manžela až dvakrát. Najskôr v rámci civilného obradu v Mariánskych Lázňach s pár priateľmi, po mesiaci potom v Úněticích pred oltárom v kostole za prítomnosti mnohých hostí a novinárov. Prišiel dokonca aj Karel Gott s manželkou. Odvtedy sa udialo všeličo zlé aj dobré. To zlé ale, žiaľ, zjavne prevážilo a minulý rok manželstvo skončilo v Prahe rozvodom.

Teraz už Agáta chápe, že jednala unáhlene, keď sa po krátkom mileneckom vzplanutí rozhodla vydať za svojho dovtedy najlepšieho kamaráta Jakuba. Poznali sa už od detstva a vraj si veľmi dobre rozumeli. Obaja majú ale bohémske povahy a to nebýva dobrý základ pre stabilné manželstvo. V ich prípade sa to potvrdilo na sto percent. Maslo na hlave má každý z nich, ale bola to vraj Agáta, ktorá prvá sa dopustila nevery. Po odhalení síce chcela Jakuba upokojiť a zachrániť manželstvo porodením dieťaťa, ale ani to nadlho nepomohlo.

Hnev a poníženie z nevery boli vraj pre Jakuba natoľko veľké, že sa mu Agáta veľmi odcudzila. Pokúsil sa síce vzťah zlepiť kvôli dcérke, ale rýchlo pochopil, že to nemá zmysel. Odišiel z domu, ktorý sa staval podľa jeho predstáv a neskôr podal žiadosť o rozvod. A práve dom je doteraz predmetom sporu medzi bývalými manželmi.

Vypočujte si Agátin odkaz:

​Agáta sa rozhodla v dome s deťmi zostať a Prachařa z jeho časti vyplatiť. Počítala asi s istou dávkou veľkodušnosti od otca svojej dcéry, ale mýlila sa. Jakubovi nestačí ani šesť miliónov českých korún, ktoré získala herečka Veronika Žilková, Agátina mama, za predaj chaty v Orlických Horách, aby pomohla s vyplatením.

Agáta si aktuálne užíva už piaty vzťah od rozchodu s Prachařom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta je veľmi rozhorčená z tvrdého postoja exmanžela v rámci financií. V instastories zverejnila zjavne nahnevaná video: "Iné ženy na rozvode zarábajú, ja evidentne nie. Dievčatá, keď si budete niekoho brať, urobte si predmanželskú zmluvu". Vzápätí neváhala použiť aj tvrdšie slová ako varovanie pre ostatné ženy. "Neberte si č*rákov!” vybíjala si aspoň virtuálne svoju zlosť a niet pochýb, že to je priamy odkaz aj pre Prachařa. Tieto vety zaujali aj redakciu Extra.cz, spýtali sa preto Agáty, čo ju tak rozčúlilo. Odpovede na otázku sa ale nedočkali. "Nechcem o tom hovoriť, to bol odkaz len pre mojich fanúšikov," odbila ich jednou vetou. Či ale podobné odkazy obmäkčia Prachařa, je veľmi otázne.

Súvisiace články

Najčítanejšie