Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sestra ju chcela predať na prostitúciu, brat ako nájomný vrah! Slávna speváčka v knihe šokuje!
Zdielať na

Sestra ju chcela predať na prostitúciu, brat ako nájomný vrah! Slávna speváčka v knihe šokuje!

Archívna reportáž

Americká spevácka diva, ktorú preslávil už v 90. rokoch najmä jej 8-oktávový hlasový rozsah, vydala na jeseň 2020 memoáre s názvom The Meaning of Mariah Carey. V knihe sa čitateľ dozvie mnohé doposiaľ nezverejnené a mnohokrát intímne udalosti zo života speváčky. Avšak, ako sa dalo aj predpokladať, osoby spomenuté na stránkach knihy s jej verziami príbehu veľmi nesúhlasia. A to najmä jej dvaja súrodenci, ktorí sa rozhodli slávnu sestru za jej tvrdenie v knihe pohnať pred súd. A niet sa čo čudovať, diva ich obvinila z týrania, ba dokonca aj z plánovanej vraždy.

Ako prináša denník Daily Mail, sestra speváckej divy, 59-ročná Alison Carey, tvrdí, že obvinenia z týrania, ktoré na Mariah mala staršia sestra páchať sú vymyslené za účelom zvýšenia predaja jej knihy. Speváčka vo svojej knihe totiž tvrdila, že ešte ako mladému dievčaťu jej strašia sestra Alison podávala lieky na predpis, pod vplyvom ktorých sa ju pokúsila predať na prostitúciu, či ju oblievala horúcim nápojom.

Mariah si na svoje ťažké detstvo spomína v kapitole s názvom Čaj z púpavy, v ktorej tvrdí, že jej sestra Alison "podala liek na predpis Válium a potom sa ju pokúsila pásť ako prostitútku" či "na ňu vychrstla šálku vriaceho horúceho čaju, čím jej spôsobila popáleniny tretieho stupňa." Alison sa v žalobe, ktorú nedávno na slávnu sestru podala, voči obvineniam ohradila a tvrdí, že speváčka hitu Butterfly klame, a to dokonca aj napriek tomu, že vie, ako veľmi jej tým ubližuje vzhľadom na jej osobné traumy a zdravotné ťažkosti. Tvrdí totiž, že to bola ona, kto bol v detstve a dospievaní týraná ich matkou Patríciou, ktorej výchovné praktiky dokonca označila za "satanské". Fotky speváčky s jej súrodencami Morganom a Alison si môžete pozrieť v galérii TU.

Takto sa Mariah ešte v septembri 2020 tešila z prvej várky jej knihy memoárov s názvom The Meaning of Mariah Carey:

Alison teraz žiada od svojej sestry odškodnenie za „úmyselné vyvolanie nesmierneho emocionálneho utrpenia spôsobeného bezcitným, brutálnym, pomstychtivým, opovržlivým a úplne zbytočným verejným ponížením už beztak hlboko poškodenej staršej sestry“. Zároveň pripomenula, že jej sestra sa zachovala zákerne, keďže dobre vedela, že sa Alison stala ešte v roku 2015 obeťou doteraz nevyriešeného násilného prepadnutia. Pri ňom údajne utrpela poranenie chrbtice, traumatické poranenie mozgu a následné problémy s krátkodobou pamäťou a zrakom. Alison, ktorá je HIV pozitívna, však nie je žiadny anjelik, v minulosti bola zatknutá za prostitúciu a bojovala s nadmerným pitím alkoholu. So závislosťou však bojuje a aj preto tvrdí, že Mariah „využila svoj status verejne známej osobnosti na útok na svoju bezbrannú sestru, s cieľom vytvoriť senzáciu a podporiť predaj jej knihy."

Rodinu si nikto nevyberá, Mariah si založila vlastnú a v spoločnosti svoje dcérky Monroe žiari šťastím, speváčka má taktiež syna, dvojičku menom Moroccan:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey)

A nielen jej problémová sestra mala tú "česť" ocitnúť sa v riadkoch jej knihy. Aj jej starší brat Morgan chystá žalobu, keďže jeho v knihe označila za nájomného vraha. Morgana si vraj niekto najal, aby za 30-tisíc dolárov vykonal vraždu, avšak k tomuto činu nikdy neprišlo. "Naozaj mi láme srdce byť svedkom toho, ako moja malá sestra klesla do tohto nenávistného a klamlivého amoku, pretože mi to až príliš pripomína jej správanie počas jej prvého mentálneho zrútenia. Jej takzvané memoáre sú od začiatku až dokonca plné klamstva a dezinformácii, a môžem to aj dokázať. Keď však odhalím pravdu, poskytnem fakty a dôkazy, bude to pre jej vydavateľov a právnikov veľmi horká pilulka," vyjadril sa Morgan ešte v novembri 2020.

​Samotná Mariah sa na adresu svojich súrodencov vyjadrila ešte v auguste 2020, keď svoju knihu iba promovala. "Po väčšinu môjho života boli ku mne nemilosrdní a bezcitní, keď príde na to, ako sa ku mne správali ako k ľudskej bytosti. Ak by to neurobili, nikdy by som takto o svojej rodine nehovorila. Avšak v srdci mám odpustenie a ja im odpúšťam, ale neznamená to, že ich volám do svojho života. Myslím si, že sú veľmi zlomení, a je mi ich veľmi ľúto," vyjadrila sa ešte v lete 2020 spevácka diva na adresu svojej sestry Alison a brata Morgana. Nuž, život píše rôzne príbehy, ale je tiež známe, že každá minca má dve strany. Azda si prípadný čitateľ sám vyberie, čomu chce uveriť.

Súvisiace články

Najčítanejšie