Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Svadba sa blíži! Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) už majú termín!
Zdielať na

Svadba sa blíži! Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) už majú termín!

Zdroj: instagram/BMaL

Vzťah Bohuša Matuša (47) a Lucie Palkaninovej (17), ktorému málokto dával spočiatku väčšiu šancu na zotrvanie, sa časom ukázal byť oveľa stabilnejší ako sa zdalo. Paradoxne sa neplnoletá Lucia vo svetle času javí ako tá cieľavedomejšia a odvážnejšia v rámci tohto vekovo nerovného páru.

Bola to práve vtedy ešte len 16-ročná Lucinka, ako ju snúbenec Bohuš Matuš volá, kto vo vzťahu začal s plánovaním rodiny s dieťaťom. Bohuš sa najskôr bránil takej odvážnej myšlienke, predsa je len Lucinka príliš mladá a on, naopak, už vo vyššom veku. Ale, ako sa zdá, urobil dobre, keď napokon súhlasil. Konečne sa stal po prvýkrát otcom a je veľmi šťastný, ako dáva verejne najavo.

​Už počas tehotenstva sa obaja partneri cieľavedome pripravovali na príchod svojho potomka. Najskôr Matuš začal budovať ich spoločné kráľovstvo tým, že sa postaral o väčší byt v pražských Bohniciach. Obaja sa pritom zodpovedne pripravovali aj na rolu rodičov, o čom často informovali verejnosť Kupovali knihy s touto tematikou, sledovali videá s inštruktážou, ako sa postarať o novorodenca. Nič nechceli ponechať na náhodu, čo sa im veľmi hodilo po Luciinom decembrovom bezproblémovom pôrode takmer štvorkilovej Natálky.

Vypočujte si zvučný Matušov hlas:

Po narodení dcérky konečne začal šťastný pár plánovať aj sobáš, aby dali vzťahu aj právne vážnejší rozmer. A majú v tom už jasno. "Svadba bude v máji, keď bude mať partnerka presne 18 rokov. Myslím, že budeme mať krásny svadobný deň, pomaly sa na to pripravujeme," prezradil známemu médiu ŽivotvČesku.cz Bohuš Matuš. Veľmi rýchlo ale prešiel na to, čo aktuálne najviac prežíva. A je to samozrejme dcérka Natálka, ktorú nadovšetko miluje. "Natálka sa začína usmievať a vníma už svoje okolie. A keď plače, tak jej spievam a hneď sa upokojí. A musím zdôrazniť, že partnerka Lucie je úžasná mamička, pretože sa o našu dcéru 24 hodín denne skvelo stará," s hrdosťou oznamuje.

​Šťastný otec na upresnenie dodáva: "Natálka bude mať vo februári dva mesiace a rodičovstvo si veľmi užívam. Naša dcéra ma veľmi vníma a vyžaduje moju prítomnosť a pozornosť. Po každom dojčení si Natálku popestujem. Počas noci spinká krásne, takže sa v pokoji vyspím, bál som sa, že to tak nebude. Ale v tomto ohľade je dcéra úžasná".Treba veriť, že mu toto nadšenie z otcovstva veľmi dlho vydrží. Teraz ho čaká sobáš, po ktorom sa až neskôr ukáže, či bude tak šťastný a zodpovedný aj ako manžel. O to, aby sa tak stalo, sa bude musieť pričiniť aj jeho vyvolená partnerka Lucinka. Ako sa zdá, svojho sna o kraľovaní v šťastnej rodine sa len tak ľahko nevzdá.

Súvisiace články

Najčítanejšie