Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Provokujú?! Počas prvého plošného testovania vyrazili Vrbovskí k moru, teraz do hôr! A nie sami!
Zdielať na

Provokujú?! Počas prvého plošného testovania vyrazili Vrbovskí k moru, teraz do hôr! A nie sami!

Archívna reportáž

Počas prvého plošného testovania stála v posledný októbrový deň v rade na test v sychravom počasí väčšina obyvateľstva Slovenska. Mnohí sa aj nezúčastnili a niektorí na to mali veľmi príjemný dôvod. Napríklad aj Jasmina a Patrik Vrbovskí, ktorí len deň predtým vyrazili na dovolenku k moru.

Ktovie, či to bola náhoda, že dovolenka v tureckom Beleku v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli vtedy Rytmusovi s rodinkou vyšla úplne presne na termín plošného testovania na koronavírus. V každom prípade namiesto davovej psychózy ich čakalo krásnych 15dní predĺženého leta. Či si dali spraviť test po návrate, alebo jednoducho iba dodržali desaťdňovú karanténu, to sa verejnosť nedozvedela.

Hoci ich dovolenka v Turecku bola tŕňom v oku mnohým, bola úplne v súlade s vtedajšími opatreniami. To sa ale nedá povedať o ich aktuálnom výlete do hôr. Podľa fotiek totiž rozhodne nie sú v okrese Bratislava. 

Minulý rok spravili Ego a Rytmus ako Kontrafakt koncert "pre autá".

​Výlet rodinky Vrbovských má hneď viacero chýb. Kým to, že "náhodou" opäť vyšiel na víkend, ktorý možno považovať za vrchol testovacieho týždňa, by ešte ľudia ako-tak predýchali, horšie je to s dodržaním nariadených opatrení. Ešte stále totiž nie je možné cestovať z okresu do okresu a už vôbec nie za účelom dovolenky či výletov. Navyše, len ťažko sa dá predpokladať, že Ego s manželkou tvorili s manželmi Vrbovskými od 16. decembra jedinú "rodinnú bublinu". Lepšie povedané, je isté, že to tak nie je.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

A práve táto skupinka štyroch dospelých a troch detí sa vyrazila radovať zo snehu do hôr. Hoci neupresňujú, kde sú, v podstate jedinou legálnou možnosťou je Rakúsko. "20 rokov spolu bro. Bez konfliktov a zápaliek," okomentoval s pripomienkou pevného priateľstva Rytmus fotku, kde sú s Egom a ich deťmi, pričom otužilec Patrik je len v tričku s krátkym rukávom. A kým jemu a Jasmine pribúdajú len nadšené komentáre, u Michala Straku sa objavila už aj kritika: "Chodíš kade-tade, to je všetko pekné, ale pre teba lockdown neplatí? Ako sa potom cítia tvoji fanúšikovia?" To ale bolo už pred pár dňami, výlet s manželmi Vrbovskými je zrejme ďalší, alebo sa len k Egovi a jeho rodinke len pridali. V každom prípade, pobyt v prírode je len a len prospešný a keď na seba vezmú riziko pokuty, je to v konečnom dôsledku len na ich rozhodnutí. Alebo sú v Rakúsku a po návrate spravia, čo je potrebné, to by bolo najférovejšie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie