Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara sa chcela pochváliť, dopadlo to úplne inak! Ten nos je na reklamáciu, odkazujú jej!
Zdielať na

Dara sa chcela pochváliť, dopadlo to úplne inak! Ten nos je na reklamáciu, odkazujú jej!

Archívna reportáž

Speváčka Dara Rolins je na československej hudobnej scéne už takmer 40 rokov. Za ten čas sa dosiahla nielen obrovský komerčný úspech, ale podaril sa jej aj ďalší kumšt - nejakým zázrakom akoby prestala stárnuť. Nepochybne je za tým jej prísna zdravá životospráva a joga, ako sama priznáva. Ale tak trošku si necháva pomôcť aj rukami odborníkov.

Dara Rolins sa môže pochváliť figúrou, akú by jej nezabezpečil žiadny plastický chirurg na svete a človek by ju podľa postavy tipoval skôr na dvadsiatničku z radov fitnessiek, ako na ženu, ktorej ťahá na päťdesiatku. Znaky starnutia tak trošku vidno len na tvári, no tam si už necháva pomôcť - netají sa tým, že už roky jej vrásky "žehlí" botox.

Rovnako úprimná je aj pri väčších skrášľujúcich zákrokoch. Už pred dlhými rokmi podstupila plastickú operáciu pŕs, pri ktorej jej vložili silikónové implantáty. Pri jej štíhlej postave takmer bez tuku by zrejme vlastné azda takmer nemala, čo sa jej asi nezdala byť v šoubiznise dobrá možnosť.

Dara na sebe roky maká:

​Druhý väčší zákrok podstúpila pred dvadsiatimi rokmi, keď si nechala upraviť nos. Neskôr nasledovala korekcia a len prednedávnom vycestovala Dara na Ukrajinu pre tretí zákrok. No ako sama hovorí, tentokrát už nešlo o estetickú stránku veci. "Môžem vás upokojiť, že žiadne lámanie a veľké operácie môjho nosa sa nekonali. Na odporúčanie som odletela na predĺžený víkend do Kyjeva, kde mi doktor konečne spriechodnil obe nosné dierky a ja môžem asi po 10 rokoch konečne voľne a zhlboka dýchať,“ vyjadrila sa v októbri pre portál čas.sk

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Evidentne to ale niektorí fanúšikovia pochopili inak a majú potrebu sa k úprave Darinho nosa vyjadrovať. Speváčka totiž aktuálne zverejnila videjko, kde sa chcela pochváliť pekným účesom, ale komentáre sú úplne o inom. "Musím uznať, že nos ste mohli mať miliónkrát lepšie spravený," napísal istý komentujúci. "Darinka stráca svoju podobu, bývala krásna svojou prirodzenosťou. Škoda," okomentovala ďalšia. "Už sa na seba prestávate podobať," neodpustila si iná fanúšička. Ďalšia ešte pritvrdila: Ten nos je na reklamáciu!" Dara priamo nezareagovala, no o niečo neskôr pridala ďalší príspevok. "Na to, že chodím pravidelne s holou kožou na trh, som si za tie roky dokonale zvykla. Aj vďaka neúnavnej snahe mojich milovaných hejterov a fundovaných odborníkov na Daru," jasne odkázala všetkým, ktorý majú potrebu rozoberať každý kúsok jej tela. Viac dodať netreba.

Súvisiace články

Najčítanejšie