Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nehorázna lož! Česká speváčka zúri po tom, čo ju Dominika Gottová zaplietla do sporu s Ivanou!
Zdielať na

Nehorázna lož! Česká speváčka zúri po tom, čo ju Dominika Gottová zaplietla do sporu s Ivanou!

Archívna reportáž

Hoci najstaršia dcéra Karla Gotta, 47-ročná Dominika Gottová, tvrdí, že veľmi túži po pokoji, neustále dáva  podnety na to, aby sa okolo nej opäť rozvírila vlna pozornosti. Najnovšie prišla s informáciou, akou cestou ju kontaktuje vdova po jej otcovi, Ivana Gottová. Vraj si na to vybrala známu českú speváčku Ilonu Csákovú

Dominika Gottová si zjavne nemôže pomôcť. Len čo utíchla vrava okolo jej údajného pokusu o samovraždu a plánu na návrat do Fínska k manželovi Timovi Tolkkimu, začala rýpať do rodiny aj v súvislosti s propagáciou knihy o jej otcovi, na ktorej vzniku sa podieľala. Keď aj to zmizlo zo záujmu verejnosti, prišla s ďalším škandálikom, píše portál Expres.cz.

Je známe, že sa Ivana Gottová sa so speváčkou Ilonou Csákovou priatelí dlhé roky, ale aj preto, že Ilona teraz býva spoločne manželom a dvomi synmi v Brne, ich priateľské kontakty sú už značne poredšie. No aj tak sa Dominika rozhodla, že si rypne. 

Robí všetko preto, aby zviditeľnila knihu? Miestami to tak vyzerá:

​Nevedno, čo presne viedlo Gottovu dcéru k tomu, aby odrazu rozposlala médiám informáciu, ako si vdova po jej otcovi urobila mediátorku z Ilony Csákovej v rámci kontaktu s ňou. Vraj dostala od speváčky odkaz s inštrukciami, ako sa má správať a ctiť odkaz svojho otca. "Cez speváčku Ilonu Csákovú mi napríklad odkázala, že mi chce finančne i pracovne pomôcť, ale za podmienky, že prestanem komunikovať s niekoľkými ľuďmi vo svojom okolí – mojimi blízkymi kamarátmi, ktorí mi neskutočne pomáhajú a bez ktorých by som padla na dno,“ prezradila webu Expres.cz.

​Dominika ale nehodlá túto výzvu od Ivany prijať, vraj naopak, má v pláne napísať o rodine ďalšiu knižku. Je pochopiteľné, že sa to vdove po jej otcovi vôbec nepáči. Možno všetkému mohla predísť, keby aspoň niečo zo svojho dedičstva dala v prospech nevlastnej dcéry, aj keď sa ho ona kedysi tak ľahkovážne vzdala. Vedela predsa, ako zle je na tom finančne. Takto hľadá Dominika spôsob, ako sa zviditeľniť nie vždy práve najvhodnejším spôsobom. Zaťahovaniu do ich sporov sa llona Csáková bráni. "Tvrdenie Dominiky Gottovej rezolútne popieram, je to nehorázna lož, nikdy sme spolu v kontakte neboli,“ vyjadrila sa k tejto záležitosti speváčka.

Medzi Dominikou a Ivanou rozhodne nepanujú dobré vzťahy. Ťažko rozhodnúť, ktorá z nich spor rozpútala. Každá má dostatok dôvodov na to, aby tú druhú práve "nemusela". Rozdiel je v tom, že vdova po Gotttovi sa zásadne nevyjadruje na tému najstaršej Gottovej dcéry, čo ona pre zmenu robí pravidelne. Je to iste zaujímavá téma pre zvedavú verejnosť a Dominika musí z niečoho žiť. Ivana si užíva obrovský majetok, ktorý zdedila po manželovi, kým Dominika nemá pomaly ani na nájom, keďže sa až nepochopiteľne ľahko vzdala dedičstva po otcovi. Teraz to už iste ľutuje. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie