Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tieto dve sa neznesú! TAKTO vyzerá vojna Verešová vs. Krainová na sociálnej sieti!
Zdielať na

Tieto dve sa neznesú! TAKTO vyzerá vojna Verešová vs. Krainová na sociálnej sieti!

Archívna reportáž

Už dlhé roky sa navzájom provokujú v médiách dve veľké rivalky, Simona Krainová a Andrea Verešová. Hoci sú už obe modelky dvojnásobnými mamami krásnych detí, stále rady vystavujú na obdiv svoje obnažené telá. Tvrdo na nich pracujú a priam popierajú svojím vzhľadom niektoré fyzikálne zákonitosti. Tvrdenia o akýchkoľvek zásahov plastických chirurgov však obe striktne odmietajú, Verešová priznala jedine silikónové prsia. Na dokonalú figúru im vraj stačí, že veľa športujú a dodržiavajú zásady zdravej životosprávy. Nech je to tak či onak, iste aj vďaka ich krivkám sú v modelingu ešte stále obe žiadané.

Česká modelka Simona Krainová (47) a jej slovenská rivalka Andrea Verešová (40) si sem-tam cez média pošlú štipľavý odkaz. Relatívne zmierlivú atmosféru v ich vzťahu po dlhšej dobe narušil škandál  s pornovideom, ktorý opäť odštartoval slovnú prestrelku. Tú zahájila práve Simona s jej podrezaným jazykom. Z komentárov pod ich sexy fotkami z dovoleniek sa tak stáva celkom zaujímavé čítanie.   

Ideálnou príležitosťou ukázať telo sú dovolenky v exotických destináciách pri mori. A tie si doprajú tieto rivalky každú chvíľu, nedajú sa odradiť ani súčasnou pandémiou. Zatiaľ čo sa teraz Simona Krainová pochválila na sociálnych sieťach fotkami v bikinách, ale aj bez, zo slnečného Karibiku, Andrea Verešová zverejnila fotografie z Dubaja, kde trávi dovolenku spoločne s deťmi a manželom. Nezabudla ale k rodinným fotkám pridať aj takú, kde prehla svoje telo v bikinách do sexy pózy na okraji nekonečného bazéna luxusného hotela. Neradí však druhým, aby to opakovali po nej, je to vraj nebezpečné, na čo ju upozornili plavčíci.

Rivalita medzi dvoma kráskami trvá už dlho, jej korene siahajú do dávnych začiatkov kariéry oboch modeliek, presné dôvody sú však nejasné:

​Fotografie z karibského ostrova, kde Simona ukazuje prsia bez hornej časti bikín, nenechali bez odozvy niektorí sledujúci jej Instagram. Neveria, že také pevné prsia má takmer päťdesiatročná matka dvoch synov bez pomoci plastickej chirurgie. Navyše, keď je tvárou jednej prestížnej pražskej estetickej kliniky. Porovnávali jej prsia s prsiami Verešovej, ktorá si ich dala vylepšiť už dávnejšie, no otvorene o tom nehovorí. "Až sa rozhodnem nechať upraviť prsia, určite vás o tom budem rada informovať. Nemám potrebu klamať. Nikdy som žiadne úpravy svojho zovňajšku netajila a ani nemusím. Neklamem svojim fanúšikom ako tu zmieňovaná kolegyňa, neodpustila si štipľavú poznámku na konto svojej rivalky.

Pod jednou z mnohých fotografií v plavkách z nedávnej dovolenky v Dubaji sa strhla prestrelka medzi Andreu, jej obdivovateľkami a fanúšičkami jej sokyne Simony Krainovej:

Okamžite preto obrátili fanúšikovia Simony pozornosť na Instagram Verešovej. "Tak to Krainová má lepšiu figúru," napísala provokatívne zrejme jedna z nich pod fotografiu obnaženého tela Andrejky v bikinach. "Musím sa smiať. Máte to od nej PR zaplatené? Inak musíte byť súdna a vedieť, že ste zo seba vytrepala úplnú hlúposť,“ nedala sa uraziť Verešová. A na inú, podobne provokatívnu otázku, či sa jej sexy póza bude páčiť Simone, odpovedala: "Neviem, nesledujem ju. Táto žena už ma dávno nezaujíma". Andrea sa teraz snaží po škandále s vraj falošným videom, kde je zachytená dvojica v najintímnejších chvíľach, ponášajúca sa na ňu a jej manžela, uverejňovať viac fotiek, kde sa ukazuje s deťmi a manželom, aby bolo jasné, čo je pre ňu dôležité. Zato Krainová si užíva dovolenku bez detí a aktuálne vyrazila dych fotkou, na ktorej je úplne nahá.

Súvisiace články

Najčítanejšie