Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ivana Gáborík si dáva poriadne do tela! Najväčšiu radosť má z TAKÉHOTO tréningu Bella!
Zdielať na

Ivana Gáborík si dáva poriadne do tela! Najväčšiu radosť má z TAKÉHOTO tréningu Bella!

Archívna reportáž

Ivana Gáborík patrí medzi ženy, ktoré by zrejme nemuseli pohnúť ani prstom a ich forma by nijako zásadne neutrpela. Jedna z najkrajších žien nášho šoubiznisu sa však nespolieha len na dobrú genetiku a pravidelne cvičí. Po tom, čo v máji porodila dcérku Bellu, si dopriala voľno len počas šestonedelia a opäť začala zarezávať.

Manželka jedného z našich najlepších hokejistov, 34-ročná Ivana Gáborík, má pohyb v krvi. Dlhé roky sa venovala spoločenským tancom aj na súťažnej úrovni a na ladných líniách jej tela to stále vidno, hoci je to už pár rokov, čo tanec zavesila na klinec. No rozhodne to neplatí pre pohyb ako taký, napokon, žije s profesionálnym športovcom.

Aj vďaka miliónom, ktoré si Marián Gáborík za roky v NHL, ale aj v slovenskej reprezentácii zarobil, býva rodinka skutočne v absolútnom luxuse. Ich vila v Trenčíne ponúka všetko, čo si aktívny človek dokáže predstaviť. Posilňovňa a bazén sú samozrejmosťou.

Pozrite sa, ako Ivana cvičí s Bellou v nosiči:

​Zdá sa, že na krásnej Ivane nie je ani gram tuku navyše. No pravda je, že rodinka sa veľmi zdravo stravuje a celkovo si potrpia na zdravý životný štýl a kvalitu. A ešte k tomu má Ivana už sedem mesiac tú najlepšiu "parťáčku" a závažie v jednom. "My boss. Efektívne cvičenie maximálne 15 - 20 minút," stručne opísala svoje možnosti Ivana a k fotke, na ktorej vidno jej vypracované svaly pridala aj hashtag #separačnáúzkosť. To je zrejme dôvod, prečo sa o Bellu nemôže postarať jej otecko, kým si mama zacvičí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

No evidente to Ivane až tak neprekáža a dokáže si efektívne zacvičiť aj s dcérkou, ktorú vie šikovne využiť ako záťaž. A tá si to zjavne poriadne užíva, podľa videjka, ktoré zverejnila Ivana v instastories a kde počuť Bellin rozkošný smiech, keď robí mama drepy a výpady s výskokmi. "Ten jej smiech. Čím viac s ňou natriasam, tým lepšie," pridala nadšená mamička popis k videu. Evidentne je z tejto spolupráce nadšený aj otecko Marián, ktorý svoje dve krásky zachytil na mobil a niet sa čo čudovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie