Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pľuvance, modriny, tržné rany a otrasné vyhrážanie! Hviezdna herečka obvinila manžela z násilností!
Zdielať na

Pľuvance, modriny, tržné rany a otrasné vyhrážanie! Hviezdna herečka obvinila manžela z násilností!

Zdroj: Instagram/Christina Ricci

Niekedy láska medzi dvomi ľudmi vyprchá aj napriek mnohým šťastným rokom a spoločným deťom. V lepších prípadoch sa dvaja dospelí ľudia dohodnú tak, aby ich city a city ich detí utrpeli čo najmenšie ujmy. Žiaľ, existujú smutné príbehy, keď hnev a prízemné ľudské vlastnosti prerastú zdravý rozum, a príde nielen k ostrým výmenám názorov či vyhrážaniu, ale aj k domácemu násiliu. Svoju šokujúcu skúsenosť zverejnila aj americká herečka, ktorú môžu diváci poznať aj z kultového filmu Rodina Adamsovcov, kde si zahrala svojskú dcérenku Wednesday.

Herečka Christina Ricci (40) poskytla súdu šokujúce fotografie doráňaných rúk, ktoré jej ostali po údajnom útoku svojho ešte stále manžela Jamesa Heerdegena. Fotografie, ktoré priniesol magazín TMZ.com doručila súdu spolu s obavami o svoje bezpečie a taktiež bezpečie o ich spoločného syna Freddieho.

Pandémia so sebou prináša aj mnohé skryté nástrahy, a to aj v podobe zvýšeného počtu prápadov domáceho násilia počas lockdownu. Po siedmych rokoch manželstva prišlo na domáce násilie aj v rodine herečky Christina Ricci, ktorá to ale nemieni tolerovať. Tvrdí, že ju jej manžel James napadol už niekoľkokrát a ako dôkaz poskytla súdu fotografie, na ktorých sa na jej rukách a zápästiach vynímajú výrazné modriny rôznych veľkostí a farieb. James Heerdegen sa teraz k svojej manželke a ich spoločnému synovi, 6-ročnému Freddiemu, nemôže priblížiť na viac ako 100 metrov.

Christina Ricci sa preslávila už  v destkom veku, keď si získala srdcia fanúšikov v úlohe namosúrenej Wednesday v kultovom filme o čudesnej rodinke Adamsovcov:

Ricci tvrdila súdu, že utŕžila tržné zranenia a modriny po tom, čo ju za zápästia vyvliekol von a sotil do ohniska. Ďalší útok bol o to desivejší, že ho videl aj ich malý syn Freddie. Vtedy na ňu údajne James napľul a takmer ju trafil stoličkou a šálkou kávy, ktorú hodil na miesto, kde práve herečka stála. Avšak impulz na zákaz priblíženia prišiel po tom, ako Ricci údajne počula z úst svojho manžela desivú vyhrážku. "Povedal, že by prejavil nado mnou ľútosť iba v prípade, keby som bola rozštvrtená na malé kúsky," cituje v spise otrasné slová svojho manžela herečka Ricci a dodáva, že zo strachu o svoj život schovala v dome všetky nože a ostré predmety. Šokujúce fotografie zranenej herečky si môžete pozrieť v galérii TU.

Christine by štyri krížiky na chrbte tipoval iba málokto, za tvár kampane si ju zvolila aj prestížna svetová značka Dior:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Ricci (@riccigrams)

Hviezda z filmov Casper či Ospalá diera, v ktorom si zahrala po boku oscarového herca Johnnyho Deppa, tvrdí, že násilnícka povaha jej manžela sa začala prejavovať až po viac ako piatich rokoch manželstva. Počas prvého incidentu v decembri v roku 2019 ju mal zbiť, pľuvať na ňu a vysmievať sa napodobňovaním prasacích zvukov. Už vtedy údajne vedela, že sa chce s otcom svojho jediného dieťaťa rozviesť. O rozvod však oficiálne požiadala až v lete 2020 po tom, čo ju ešte v júni rovnakého roku dvakrát fyzicky napadol. Samotný James prostredníctvom právnika poprel všetky obvinenia a tvrdí, že je to práve agresívna povaha Christiny Ricci, "ktorá sa pod vplyvom alkoholu a návykových látok dopúšťala domáceho násilia". Zdá sa, že tento rozvod bude patriť do smutnej kategórie nepekného vzájomného "okydávania", keď sa fanúšikovia budú musieť rozhodnúť, komu budú veriť.

Súvisiace články

Najčítanejšie