Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otecko na pohľadanie! Má 4-mesačné bábo a fanúšikom sa ukáže pod parou, s jointom v ruke!
Zdielať na

Otecko na pohľadanie! Má 4-mesačné bábo a fanúšikom sa ukáže pod parou, s jointom v ruke!

Archívna reportáž

Rodičovstvo je nepochybne krásne, no aj náročné poslanie, ktoré v každom veku človek prežíva iným spôsobom. Mladí rodičia si častokrát nechcú odpierať zaslúženú zábavu, ktorá k istému veku jednoducho patrí a starší zas spánok, ktorý je taktiež veľmi cenenou odmenou. V prvej skupine sa určite nájde aj známy spevák z rozpadnutej chlapčenskej skupiny One Direction, ktorý nedávno svojim zvláštnym správaním prekvapil mnohých fanúšikov na sociálnej sieti.

Spevák Zayn Malik (28) mnohých fanúšikov nie práve pozitívne prekvapil svojím nedávnym živým vstup na sociálnej sieti. V skorých ranných hodinách totiž pred očami tisícov divákov fajčil ušúľanú cigaretu s neznámym obsahom, pil pivo a "ládoval" sa nezdravým jedlom z rýchleho občerstvenia. Mnohí diváci vyjadrili znepokojenie, keďže takto sa podľa nich otec malého bábätka správať nemá.

Zayn Malik a modelka Gigi Hadidi privítali svoje prvé dieťatko v septembri 2020 a jeho tvár aj identitu už 4 nesiace prísne strážia. Toto rozhodnutie mladým rodičom a zároveň vyhľadávaným celebritám nemôže určite nikto vyčítať, avšak prinajmenšom znepokojivé je správanie mladého otecka. Kým 25-ročná Gigi si pridáva do príbehov zamilované odkazy na adresu svojej malej dcérky, či vyjadruje obdiv všetkým obetavým matkám, Zayn poťahuje z jointa a srká pivečko v ranných hodinách pred očami 200-tisícov fanúšikov na Instagrame.

Rodičia dnes už 4-mesačného dievčatka sa zblížili pri nakrúcaní videoklipu k piesni Pillowtalk, v ktorom nechýbali horúce scény:

Spevák hitu Pillowtalk v živom vysielaní totiž prezradil, že počúva pasáže zo svojho pripravovaného, v poradí tretieho, štúdiového albumu. "Dnes som nahral šialenú pesničku. Bolo to celkom divné. Len tak som sedel za počítačom a spravil som štyri takty. Ale to je všetko, čo k tomu môžem povedať. Je to choré, nie?" znie jeden zo Zaynových ranných preslovov k publiku, pričom mu dymí do obrazoviek z jointa, srká pivo priamo z fľaše a zajedá ho donáškovou pizzou.

Kým sa Zayn prezentuje na sociálnych sieťach ako rebel, Gigi zanecháva láskyplné vyznania ich spoločnej dcérke:

​ Video malo podľa všetkého slúžiť ako promo k spomínanému albumu s názvom Nobody´s listening. Spevák však namiesto uhladených rozhovorov, okázalej reklamy či rozhovorov v rádiu uprednostnil pohodlie domova. Azda by to ani väčšine fanúšikov neprekážalo, ak by v hluku a v šere cigaretového dymu zrejme kdesi v inej miestnosti nespala jeho partnerka Gigi s ich malou dcérkou. "Prečo sa Zayn oddáva tráve a púšťa svetlá a hudbu o 6 ráno, keď by mal mať v dome aj malé bábätko?" pýta sa znepokojený fanúšik a nebol jediný, kto položil podobnú otázku.

Gigi Hadid je, zdá sa, tolerantná partnerka a so Zaynom si rozumejú, zablahoželala mu verejne aj k jeho nedávnym narodeninám:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Obavy fanúšikov majú čiastočne svoje opodstatnenie, keďže Zayn už v minulosti bojoval z psychickými problémami. Tie napokon aj vyústili do rozpadu chlapčenskej skupiny One Direction. Práve Zayn bol mnohými označovaný, spolu s kolegom Harrym Stylesom, za najväčší talent tejto pätice spevákov. Kým Harry pilne pracuje na svoje kariére a celkom úspešne začal napĺňať aj svoje herecké ambície napríklad aj vo filme Dunkirk, Zayn za ním celkom zaostáva. A to aj napriek snahe jeho agentov z nahrávacích spoločností, ktorí v jeho talente vidia potenciál. Azda si Zayn utrasie v živote priority, a čím skôr to bude, tým lepšie pre jeho kariéru, a v neposlednom rade pre jeho utešenú rodinku.

Súvisiace články

Najčítanejšie