Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nová láska v živote Dominiky Gottovej?! Predsa len odíde do zahraničia!
Zdielať na

Nová láska v živote Dominiky Gottovej?! Predsa len odíde do zahraničia!

Archívna reportáž

V novembri šokovala najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta odchodom do Fínska a túžbou obnoviť vzťah s manželom Timom Tolkkim. Nad avizovaným odchodom Dominiky Gottovej do Helsínk však visia stále otázniky. Ona sama sa k tomu nevyjadruje, čo je u inak bežne verejne zdôverujúcej sa Dominiky tak trochu čudné, na druhej strane zmena názoru by nebola ničím neobvyklým.

Dominika Gottová si po nedobrých predošlých skúsenostiach so zverejňovaním informácií zo súkromia možno vstúpila do svedomia a niektoré veci si radšej necháva pre seba. No mnohí sú zvedaví, ako jej "lovestory" dopadne, preto sa portál Super.cz opýtal na odpoveď aspoň kariet. Veštica Barbara využila svoje schopnosti a hneď je vo veci jasno, pokiaľ niekto na podobné veci verí.

Po nahliadnutí do kariet začala veštica s výkladom. "Hlas jej srdca ju potiahne do cudziny. Bude se rozhodovať medzi rozumom a srdcom. Poslúchne srdce, odíde," videla v rozložených kartách skúsená kartárka Barbara Kočková. Podľa nej ale nevyzerá, že sa v zahraničí dlho zdrží. "Do jej života vkročí do dvoch rokov ešte úplne iný človek," ukazujú karty. Veštica na záver výkladu ešte pridala pre Dominiku Gottovú jednu dôležitú radu: "Naučiť urobiť šťastnou samu seba. Nečakať, že ju šťastnou urobí druhý. Naučiť sa trpezlivosti a nájsť duševný pokoj".

Dominika rozvírila vody nedávnou vydanou knihou o jej otcovi:

​Zatiaľ čo predpovedala Dominike veštica odchod do zahraničia, zdá sa, že ona sama v Prahe stále viac cíti svoje zázemie, píše portál Blesk.cz. Tu má priateľov a predovšetkým najbližšiu osobu, svoju milujúcu mamu Antóniu (85), s ktorou sa môže vždy úprimne porozprávať. "Viedli sme dlhý rozhovor o živote a o tom, ako niektorí ľudia, vrátane mňa, robia chyby, činia zlé rozhodnutia, dostanú sa občas do problémov a tak ďalej… Čo je ale dôležité, že mi moja mamička povedala: ‚Vždy ťa budem milovať ako svoju dcéru bez ohľadu na to, či si niečo urobila správne, alebo zle. Nikto nie je dokonalý‘,“ zverila sa Dominika s témou, ktorú spolu s mamou rozoberali po thajskej večeri. Pripravila ju sama, exotické chute veľmi obľubuje. Nezabudla urobiť zo stretnutia spoločnú fotografiu.

​Mama je pre Gottovu dcéru jedinou osobou, na ktorú sa s istotou môže spoľahnúť. Vždy jej bola oporou a vedela ju pochopiť. Škoda, že nie vždy sa držala jej dobrých rád, ktoré jej dávala aj na základe vlastných bohatých skúseností. "Taktiež konečne vidím, kto sú moji naozajstní priatelia. Tí, čo pri vyskytnutí problémov zostanú pri vás za akýchkoľvek podmienok. Za to som vďačná svojej mamičke a mojim priateľom," pochopila Dominika, ktorej sa poslednú dobu veľmi nedarí. Nemá prácu, peniaze, s jej osobou sa spájajú samé škandály. A ľudia s obľubou rozpitvávajú každý detail z jej života. Nečudo, že má občas chuť utiecť tam, kde ju nepoznajú. Chýbala by jej ale zas mama a priatelia, ktorých podporu veľmi potrebuje. Už čoskoro sa iste vyjasní, či karty tentokrát trafili.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie