Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Fínsko sa nekoná?! Gottová si našla prácu v Prahe, no má z nej obavy!
Zdielať na

Fínsko sa nekoná?! Gottová si našla prácu v Prahe, no má z nej obavy!

Archívna reportáž

Dominika Gottová (47) je veľmi nevyspytateľnou osobou. Presvedčiť sa o tom mohol už veľakrát každý, kto pozorne sleduje dianie okolo nej. Vari každý mesiac príde s nejakým novým rozhodnutím vo svojom živote, neskôr sa ale situácia vyvinie celkom inak. Ešte v novembri bola odhodlaná vrátiť sa v januári k manželovi do Helsínk, najnovšie to ale vyzerá opäť úplne inak.

Zdá sa, že Dominika Gottová predsa len neláme palicu nad svojím rodiskom, píše portál Expres.cz. Istý jej nemenovaný známy prišiel s novinkou, že najstaršia dcéra zosnulého maestra má od januára prácu u známeho gigantického internetového obchodu, čo by mohlo znamenať, že to s jej návratom do Fínska nie je také horúce.

Ktovie, možno sa Timovi nechce vrátiť zo slnkom zaliateho Mexika, kde je striedavo už vyše roka od rozchodu s Dominikou. Napokon, na sociálnych sieťach sa netají tým, ako sa v cíti v slnečnej krajine dobre, kde si ho aj ľudia vážia vraj tak, ako by si to predstavoval. Nešťastná Dominika sa musí v Prahe obracať, aby mala na stravu a nájom. Niečo zrejme zarobila pred Vianocami vďaka predaju knihy o svojom otcovi, ktorej je spoluautorkou. Veľmi sa snažila podieľať aj osobne na jej propagácii, no bez škandálov sa to neobišlo.

Kniha o otcovi bola nepochybne pre Dominiku veľkou finančnou pomocou:

​Pre dcéru Karla Gotta by možno bolo aspoň nejaké východisko z núdze získať za veľmi priaznivých podmienok sociálny byt v Helsinkách, ktorý by vraj mali ešte tento mesiac prevziať spoločne s manželom. "Je stokrát lepší ako sociálne byty v Česku. Teraz už Dominika s Timom rieši iba to, kedy sa v Helsinkách stretnú, aby mohli byt prevziať. Polovicu nájomného bude platiť štát, polovicu oni. Bývanie sa nachádza vo štvrti Jollas, kde mali Dominika s Timom byt už skôr," prezradil Expresu blízky známy Dominiky. No niečo sa asi predsa len zmenilo, ak si Gottová už v decembri začala opäť hľadať prácu v Prahe.

​Ešte donedávna Dominika Gottová živila predajom lahôdok a predtým ako barmanka v jednom nákupnom centre. Teraz sú tieto prevádzky z dôvodu covidu zavreté. Rozhodla sa preto skúsiť šťastie v americkej spoločnosti, ktorej sa v tejto dobe veľmi darí a potrebuje preto stále viac zamestnancov. "Poslala svoj životopis do Amazonu, kde teraz vo veľkom naberajú nových zamestnancov, a oni ju vzali. Priateľom sa na Silvestra zverila, že má nastúpiť hneď v januári," prezradil zdroj, ktorý si neželal zverejniť svoje meno. "Sľúbili jej plat asi 25 tisíc mesačne. Má pracovať ako skladníčka a jazdiť na vysokozdvižnom vozíku. Z toho má ale veľký strach a sama nevie, či to vôbec zvládne," doplnil túto informáciu. Ako to pri Dominike býva, hlavná otázka znie, či napokon do práce nastúpi a predsa len podľa plánu nezdupká do Fínska.

Súvisiace články

Najčítanejšie