Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rytmus a Jasmina sa poriadne odviazali! Zverejnili hneď niekoľko fotiek Sanela, je rozkošný!
Zdielať na

Rytmus a Jasmina sa poriadne odviazali! Zverejnili hneď niekoľko fotiek Sanela, je rozkošný!

Archívna reportáž

Hoci má Sanel Vrbovský už pomaly rok a pol, jeho rodičom sa podarilo nevídané - tvár ich synčeka ešte nikto vo virtuálnom svete internetu ešte nikto nevidel. Jasmina a Patrik sa rozhodli, že aspoň takto svoje dieťa uchránia, hoci sa netaja ani tým, že ho tak chcú ušetriť aj medializácie. To sa im však veľmi nedarí.

Keď raz niekto dosiahne istú mieru popularity, neprináša to do jeho života len peniaze, výhodu a slávu, ale aj mnoho menej príjemných vecí. Na prvom mieste je rozhodne strata súkromia, kritika a neraz veľmi kruté hodnotenie verejnosti. Je preto celkom pochopiteľné, ak sa taký známy pár, ako Patrik Vrbovský a Jasmia Alagič, pokúsia ušetriť "názorov" neznámych ľudí aspoň svojho syna.

Jasmina sa už dávnejšie v Show Jana Krausa na adresu svojho syna vyjadrila, že "vyzerá ako opička". Hoci to myslela nepochybne ako vtip, dostalo sa jej vtedy zato veľkej kritiky, ako sa tak môže vyjadriť o svojom dieťatku. Jasmina pritom svojho syna nadovšetko miluje, no tak, ako si dokáže robiť žarty sama zo seba, vtipkuje aj o synovi - napokon, čo je lepšie, ako nebrať sa smrteľne vážne.

V prvom rade je Rytmus otec a manžel, až potom všetko ostatné:

​No iste aj to bolo pre manželov Vrbovských memento, aby sa len utvrdili v tom, že ich rozhodnutie neukazovať syna a nevystaviť ho posudzovaniu cudzích ľudí je správne. Akurát, že to spôsobilo celkom inú vec - ľudia sú na chlapčeka o to zvedavejší. A tak všetci len striehnu, kedy niekto z jeho rodičov pridá fotku synčeka. Zdá sa, že ostatné dni Vrbovskí trošku poľavili a svetu svojho Sanela aspoň trošku ukázali.

Jedna z fotiek je obzvlášť silná. "Milujem ťaaaaaa!!!! Počuješ? Cítiš?" odkázala synčekovi virtuálne Jasmina. Na zábere vidno, ako ju Sanel nežne hladká, ako to vedia len milujúce deti. Ďalšia fotka je veľmi vtipná, zachytáva moment, ktorý poznajú všetci rodičia - keď sa deti hlásia o vylizovanie misky pri pečení koláča. A do tretice pridal rozkošné video Rytmus. Z neho je jasné, že syna vedie ku svojim záľubám a tomu aj ide. O stošesť totiž boxuje a zjavne mu to ide. Patrik ho vtipne nazval "Muhammad Sany". Zatiaľ ale viac zrejme svetu svojho syna neukážu, no už toto stačí dosť na to, aby mali ľudia pomerne jasnú predstavu, ako Sanel vyzerá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Súvisiace články

Najčítanejšie