Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ďalšie utajené tehotenstvo! Herečka už obrovské bruško nedokáže maskovať!
Zdielať na

Ďalšie utajené tehotenstvo! Herečka už obrovské bruško nedokáže maskovať!

Archívna reportáž

Uplynulý rok sa niesol v znamení zmien a opatrení, ktoré mnoho ľudí na svete uzavreli do bezpečia ich príbytkov. A teraz prichádzajú prirodzené "následky". Medzi tie pozitívne a radostné následky patria jednoznačne tehotenstvá a bábätká. Zdá sa, že si bocian sadol na komín aj k sympatickej oscarovej herečke, ktorá sa iba pred niekoľkými mesiacmi tajne vydala.

Herečka Emma Stone (32), ktorá sa v septembri 2020 tajne vydala za komika a producenta šou Saturday Night Live Davea McCarryho (35), je podľa informácii denníka Daily Mail tehotná. Prezradiť to mali fotografie, ktoré ju zachytili na prechádzke s už poriadne zaobleným bruškom.

Oscarová herečka sa v uplynulom roku tajne vydala a už sa vynárajú špekulácie o jej tehotenstve. Ryšavá kráska z filmu La la land, v ktorom si zahrala po boku herca Ryana Gosslinga si svoje súkromie veľmi stráži, a sama zatiaľ nič nepotvrdila. Avšak na nedávnej prechádzke v uliciach Los Angeles sa nedalo nevšimnúť očividnú zmenu na tejto inak štíhlej herečke.

Pozrite si romantickú scénku z filmu La la land v podaní Emmy Stone a  Ryana Gosslinga , ktorý herečke priniesol v roku 2017 vytúženú sošku Oscara:

"Emma skutočne čaká bábätko a život v manželstve si užíva," prezradil zdroj z herečkinho okolia. Nuž a za pravdu mu dávajú aj paparazzi fotografie, ktoré ju zachytili pri zdravotnej prechádzke spolu s kamarátkou. Emma ešte donedávna zakrývala svoje sladké tajomstvo XXL mikinami, no zdá sa, že už hru na mačku a myš vzdala. Bábätko v brušku žije svojím životom, spokojne rastie a tomu sa, našťastie, zabrániť nijako nedá. Fotky Emmy Stone s tehotenským bruškom si môžete pozrieť v galérii TU.

Takto oznámila dvojica takmer pred rokom svoje zásnuby. Súkromie si inak strážia natoľko šikovne, že informácie o pokročilom tehotenstve herečky vyšli na povrch iba nedávno:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @davemccary

Pokročilé tehotenstvo a všadeprítomná pandémia skrížili aj niektoré herečkine pracovné plány, keď musela zrušiť nakrúcanie pripravovaného filmu s hviezdnym obsadením s názvom Babylon. V ňom si mala zahrať po boku ďalšieho oscarového herca Brada Pitta. Nakrúcanie sa však z dôvodu opatrení niekoľkokrát presunulo, čo zapríčinilo aj preloženie jeho premiéry. Producenti filmu sa tak budú musieť poobzerať po inej alternatíve, keďže materstvo a výchova prvého dieťatka je pre herečku prioritou. V hre je austrálska herečka Margot Robbie. To ale Emmu iste mrzieť nebude, zrejme žiadna filmová rola nepredčí tú, ktorá ju čaká - úloha mamy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie