Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sú TOTO prirodzené prsia?! Krainová (48) hore bez ohúrila a úprimne priznala, či sú pravé!
Zdielať na

Sú TOTO prirodzené prsia?! Krainová (48) hore bez ohúrila a úprimne priznala, či sú pravé!

Archívna reportáž

Na Slovensku aj v Česku nie je o krásne ženy skutočne núdza, avšak naši západní susedia sa môžu pochváliť hneď niekoľkými modelkami, ktoré zarezonovali aj vo svetovom modelingu a šoubiznise. Medzi nimi je aj Simona Krainová, ktorá aj tesne pred päťdesiatkou svojim vzhľadom vyráža dych. Nedávno však mnohých prekvapila odvážnou fotografiou, na ktorej jej prsia nedbalo zakrývajú iba ruky.

Modelka Simona Krainová (47) nedávno uverejnila na sociálnej sieti fotografie, kde nechala na fantáziu diváka iba pramálo. Mnohí jej fanúšikovia ju prirovnali k jej sokyni, modelke Andrei Verešovej (40) a jej nedávnemu škandálu so sex videom. Ona si však na oplátku do svojej slovenskej kolegyne poriadne rypla.

Simona Krainová je krásna žena, ktorá je aj v jej onedlho 48 rokoch a pri dvoch deťoch stále veľmi mladistvá a pýši sa štíhlou, vyšportovanou postavou. Možno za to môže aj pozornosť a láska jej partnera Karla Vagnera, no po poslednom príspevku na Instagrame si niektorí fanúšikovia myslia, že aj ruka šikovného plastického chirurga.

Simona Krainová nemá so slovenskou modelkou Andreou Verešovou práve priateľský vzťah:

​Na fotografii totiž jej prsia absolútne odporujú gravitačným zákonom a mnohí začali pochybovať o jej vyhláseniach o prirodzených prsiach. "Prsia mám prírodné a som na ne pyšná," odpovedala rezolútne závistlivcom ešte nedávno. V komentároch pod fotografiou sa nevyhla ani štipľavým komentárom s narážkami na nedávny škandál jej kolegyne. "Teraz sa budete s Andrejkou predbiehať?" opýtala sa jedna z fanúšičiek, na čo ona odpovedala s iróniou jej typickou. "To by som si nikdy neodvolila, Andy je profík," zaklincovala Krainová s nepochybne nie práve úprimnou poklonou.

Simona Krainová zverejnila horúce fotky zo sauny na Instagrame a okrem množstva obdivných komentárov sa našli aj takí, ktorí o prirodzenosti jej pŕs zapochybovali:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Na otázku fanúšičky, či má prsia upravené silikónom však odpovedala jasne: "To nikdy, nemaj strach. Nepotrebujem to". Avšak nie je nutné krásku ihneď upodozrievať z klamstva, keďže nie je jediná, ktorá dostala do vienka jednoducho dobrú genetiku. Navyše, je profesionálna modelka, ktorá stála pred objektívom nespočetne veľakrát, a tak presne vie, ako zakamuflovať prípadne nedostatky správnou polohou rúk a tela.

Súvisiace články

Najčítanejšie