Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Neuveriteľné! Slávna modelka porovnala svoje brucho s maminým (74), genetika je jasná!
Zdielať na

Neuveriteľné! Slávna modelka porovnala svoje brucho s maminým (74), genetika je jasná!

Zdroj: Instagram/PP

Raz darmo, niekto dostane do vienka, iný musí celý život drieť, a aj tak márne. Po fotke, ktorú aktuálne zverejnila niekdajšia topmodelka českého pôvodu, 55-ročná Paulína Pořízková, je úplne jasné, že ona sa jednoducho šťastne narodila.

Už len to, v akej fantastickej forme je samotná 55-ročná modelka, je až neuveriteľné. Nebyť pár vrások a kde-tu šedivého vlasu, nikto by Paulíne Pořízkovej netipoval jej skutočný vek. Napokon, len prednedávnom sa opäť dostala na titulku známeho magazínu Sports Illustrated, čo je považované ze veľkú prestíž a priestor tam dostávajú len najväčšie krásavice.

A to má za sebou skutočne ťažké obdobie, keď jej zomrel manžel a navyše sa aj dozvedela, že ju pred smrťou stihol vyškrtnúť zo závetu pre nezhody v posledných rokoch. Len pred pár týždňami sa musela po dlhých rokoch vysťahovať z ich newyorského bytu, ktorý bol súčasťou dedičstva.

Pripomeňte si Paulínu v časoch najväčšej slávy:

Pavlína sa netajila tým, že má z toľkých zmien depresie, no zdá sa, že už v jej živote vyšlo slnko. Minimálne je pre ňu nepochybne príjemným spestrením návšteva jej mamy, s ktorou si v živote všeličo preskákali, vrátane dramatického úteku z Československa v roku 1968, keď najprv 3-ročnú Paulínku nechali jej rodičia doma so starými rodičmi, kým oni emigrovali do Švédska. Komunistický režim následne nechcel dovoliť, aby vycestovala aj Paulína, z čoho bol medzinárodný škandál. Napokon sa podarilo. Teraz už obe žijú v USA a napriek nezhodám k sebe napokon našli cestu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Paulína jej teraz pri fotke, kde odhalili štíhle pásy a vyzerajú skôr ako sestry, napísala pekné vyznanie. "Odkedy dovŕšila 70tku, našla si muža svojho života, strávila s ním dva roky s mierovými zbormi v Ugande a mala krásnu svadbu v Taliansku. Je aj jednou z prvých dobrovoľníčok pre vakcínu od Pfizeru. Je nepochybne inšpiratívna, hoci sme mali komplikovaný vzťah. Čo ma na nej inšpiruje najviac, je jej odvaha povedať prepáč. Na tom ešte musím popracovať," napísala Pořízková poklonu svojej mladistvej mame. No na tom, aby bola aj ona inšpiráciou pre ostatných, usilovne pracuje. Vyjadruje sa k mnohým celospoločenským témam a vidno, že má jednoznačne "upratané" hodnoty. Krásny vzhľad je už len bonus.

Súvisiace články

Najčítanejšie