Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokujúci zvrat, manžel herečky sa pomýlil! Keď ohlásil jej smrť, ešte žila!
Zdielať na

Šokujúci zvrat, manžel herečky sa pomýlil! Keď ohlásil jej smrť, ešte žila!

Zdroj: SITA

Iba v pondelok obletela svetom smutná správa o úmrtí známej herečky a Bond Girl z roku 1985 a dnes je všetko inak. Kvôli nedorozumeniu ju iba včera v médiách pochoval jej blízky priateľ a zároveň hovorca Mike Pingel. Mohlo za to vraj nepochopenie odkazu zo strany jej manžela Lancea, ktorý sa teraz snaží všemožne zachrániť toto nepríjemné nedorozumenie.

Herečka Tanya Roberts v pondelok, keď svet obletela správa o jej smrti, ešte žila. No bola vo veľmi vážnom stave napojená na pľúcnej ventilácii. Správu potvrdil pre denník The Sun jej manžel Lance. Vyvrátil tak správy o jej náhlom úmrtí, ktoré do médií vypustil jej hovorca Mike Pingel.

Podľa spomínaného portálu bola herečka označená za mŕtvu nedorozumením, keď jej hovorca na základe neoverených informácií kontaktoval niekoľko amerických médií, aby zverejnili smutnú správu i jej úmrtí. Pingel neskôr úmrtie vyvrátil a potvrdil, že herečka je nažive, no vo veľmi vážnom stave po tom, ako skolabovala v jej dome v Hollywood Hills. "Nevyzerá to s ňou dobre," uviedol hovorca, ktorý tak vyvrátil svoje vlastné vyhlásenie o jej náhlom úmrtí.

Pozrite si Tanyou v úlohe nebojácnej špiónky vo pôvodnom seriály Charlieho anjeli:

Avšak podiel na tomto mediálnom lapsuse má aj herečkin manžel Lance O´Brien, ktorý bez potvrdenia zdravotného stavu svojej manželky informoval hovorcu o jej smrti. „V jednom momente som na ňu pozrel a ona vydýchla. Myslel som si, že už je to tu, už je koniec a nikdy sa nezotaví. Takže keď som odchádzal, bol som hotový, rozrušený," opísal krušné chvíle v nemocnici herečkin manžel Lance, ktorý následne zavolal Pinglovi a oznámil mu, že sa s Tanyou práve rozlúčil. Mike Pingel už iba urobil svoju prácu a oznámil správu o jej úmrtí do médií.

Tanya Roberts bola donedávna aktívna aj na sociálnych sieťach a s fanúšikmi komunikovala aj prostredníctvom videí či chatov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tanya Roberts (@realtanyaroberts)

​Herečkin manžel Lance však jej uzdraveniu nedával veľké nádeje a odvolával sa na verdikt lekárov. Podľa nich mala herečka vážnu infekciu a zlyhávali jej životne dôležité orgány. "Dnes mi lekári povedali, že je najlepšie nechať ju zomrieť a ukončiť jej život. Už vraj nikdy nebude ako predtým. Nechcela by žiť ako invalid, ešte deň pred kolapsom bola na túre v okolitých kopcoch Hollywoodu. Bola úplne zdravá,“ vyhlásil nešťastný Lance so slzami v očiach. Vylúčil však, že by za jej zlým zdravotným stavom bolo ochorenie Covid-19. "Bola testovaná a test vyšiel negatívne," dodal. Najhoršie predpoklady sa však, žiaľ, potvrdili. Herečka v stredu skutočne skonala, dva dni potom, čo ju jej manžel a hovorca vyhlásili predčasne za mŕtvu.

Súvisiace články

Najčítanejšie