Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zmierenie po 12 rokoch? Vyznanie lásky bratovi, fanúšikovia veria v obnovenie slávnej kapely!
Zdielať na

Zmierenie po 12 rokoch? Vyznanie lásky bratovi, fanúšikovia veria v obnovenie slávnej kapely!

Archívna reportáž

Do nového roku chce azda každý človek vojsť s čistým štítom, novými víziami a podľa možností aj s usporiadanými vzťahmi s blízkymi. Aj jeden z rozhádaných bratov z kultovej britskej kapely Oasis sa rozhodol zakopať vojnovú sekeru a úprimne požiadal svojho staršieho brata o zmier. Fanúšikovia sú v vytržení, už takmer 12 rokov čakajú na deň, keď ich obľúbená kapela opäť vystúpi na pódium a zahrá legendárne hity ako Wonderwall či Don´t Look Back in Anger.

Mladší z bratov Gallagherovcov, 48-ročný Liam, prostredníctvom statusu na mikroblogovacej sieti vyzval brata k zmiereniu v novom roku 2021. Svojmu bratovi Noelovi navyše vyznal lásku, čo potešilo mnohých fanúšikov, ktorí si myslia, že si obaja musia v prvom rade nájsť k sebe cestu ako bratia, a až potom ako hudobníci a členovia legendárnej kapely Oasis.

Najväčšie časy slávy má síce už kapela Oasis zrejme za sebou, no ešte stále si držia masívnu fanúšikovskú základňu, ktorá s nostalgiou spomína na silné 90. roky. Mnohí si ešte živo pamätajú smutné chvíle v roku 2009, keď naštrbené vzťahy medzi oboma bratmi vyústili do hádky, po ktorej sa starší z nich, 53-ročný Noel svojím odchodom postaral o rozpad kapely. Odvtedy sú ich vzťahy chladné, a každý využíva svoje práva na spoločné hity po svojom.

Kapela Oasis sa stala jedným zo symbolov 90. rokov, pripomeňte si jeden z ich obrovských hitov s názvom Don´t Look Back In Anger:

"Šťastný nový rok, Noel, vždy som ťa veľmi ľúbil, 2021 je náš rok, no tak, veď vieš. LG," napísal mladší Liam na sociálnej sieti Twitter. Noel sa však doteraz neunúval bratovi verejne odpovedať, zdá sa, že tvrdohlavosť je jeho veľmi silná stránka. Fanúšikovia však na tento moment čakajú už dlhé roky a mnohí už strácali nádej. Preto sa s malou dušičkou a nádejou vyjadrovali aj k Liamovmu verejnému vyznaniu bratovi Noelovi. "V tomto bode si myslím, že napraviť rodinné vzťahy Liama a Noela je oveľa lepšie, ako dávať Oasis opäť dohromady," vyjadril sa jeden z používateľov na Twitteri. "Dúfam, že sa vám to podarí. Postačilo by na to príjemné posedenie pri drinku," napísal ďalší fanúšik. 

Liam verejne vyznal urazenému bratovi Noelovi lásku a požiadal o zmierenie, ten mu však do dnešných dní na výzvu neodpovedal. Namiesto toho príspevok spustil lavínu komentárov od nedočkavých fanúšikov:

Obaja bratia sa behom dlhých rokov od rozpadu Oasis pustili do niekoľkých hudobných projektov. Liam Gallagher skúšal nanovo naštartovať kariéru s novými kapelami s názvom Beady Eye či The Rain, no veľkej odozvy od fanúšikov, ani zo strany rádií sa nedočkal. Zato jeho starší brat Noel zaznamenal s jeho projektom s názvom Noel Gallagher´s High Flying Birds o niečo väčší úspech, no na staré časy s Oasis ani on zďaleka nechytal. Preto nečudo, že sa Liam snaží bratovi dohovoriť, aby s príchodom nového roku prehodnotil ich vzťahy a opäť vzkriesili ich životné dielo, kapelu Oasis.

Súvisiace články

Najčítanejšie