Skoro jasno
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šokujúci skon herečky! Skolabovala po venčení na Štedrý večer, smrť nastala o 10 dní neskôr
Zdielať na

Šokujúci skon herečky! Skolabovala po venčení na Štedrý večer, smrť nastala o 10 dní neskôr

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Krásna americká herečka, ktorá sa vďaka svojmu talentu, ale iste aj príťažlivému zjavu dostala až na zoznam lások slávneho agenta 007 náhle opustila svet. Fanúšikovia na ňu spomínajú aj ako na krásnu Julie Rogers z pôvodného seriálu Charlieho anjeli či úlohou mamy z komediálneho sitkomu Tie roky sedemdesiate.

Herečka Tanya Roberts zomrela vo veku 65 rokov na tretí deň nového roku 2021. Podľa informácií portálu TMZ.com na ňu siahla smrť náhle, po jej obľúbenej pravidelnej činnosti, venčení jej milovaných štvornohých miláčikov. 

Tanya mala podľa informácií spomínaného portálu skolabovať na Štedrý večer po tom, ako sa vrátila z prechádzky so svojimi dvomi psami, o ktoré sa s láskou starala. Po poskytnutí prvej pomoci ju hospitalizovali v jednej z nemocníc v Hollywoode, kde žila. Jej stav bol však natoľko vážny, že ju museli napojiť na ventilátor, žiaľ, ani napriek snahe lekárov sa niekdajšia Bond Girl už neprebrala.

Tanya si zahrala v obľúbenom sitkome Tie roky sedemdesiate, pripomeňte si ju v úlohe Donninej mamy, Midge:

Podľa zdroja spomínaného denníka bola Tanya pred smrťou vo výbornej kondícii, prostredníctvom videohovorov komunikovala so svojimi fanúšikmi a nič nenaznačovalo blížiacej sa tragédii. Podľa jej blízkeho kamaráta Mikea Pingela bola vylúčená súvislosť s ochorením covid-19.

Herečka milovala svojich psíkov, po smrti manžela boli jej vernými spoločníkmi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tanya Roberts (@realtanyaroberts)

Okrem bondovky s názvom Vyhliadka na smrť z roku 1985, či populárnom seriáli o špiónkach Charlieho anjeli ju diváci môžu poznať zo zábavnej šou Tie roky sedemdesiate, ktorý bol veľmi populárny aj v našich končinách. V ňom si zahrala Midge Pinciotti, matku ryšavej Donny, jednej z ústredných postáv tohto seriálu. Nakrúcanie sitkomu však musela prerušiť z vážnych rodinných dôvodov v roku 2001. Herečkin manžel, scenárista Barry Roberts, totiž vážne ochorel a ona sa o neho až do roku 2006, keď zomrel, obetavo starala. Vydala sa za neho už ako 19-ročná a manželstvo im vydržalo dlhých 32 rokov, deti však spolu nikdy nemali.

Súvisiace články

Najčítanejšie