Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rytmus oslávil 44. narodeniny! Od Jasminy mu prišlo TOTO!
Zdielať na

Rytmus oslávil 44. narodeniny! Od Jasminy mu prišlo TOTO!

Archívna reportáž

Nie je to veru už žiadny sídliskový mladík. Rytmus je veku, ktorý možno nazvať zrelý, a tak trošku už aj jeho život vyzerá. Síce ešte stále vedie "hustý" štýl rapera a užíva si nadobudnutý majetok aj slobodu umelca, no na prvom mieste už dávno nie sú sláva, peniaze a imidž. Ako sa na správneho štyridsiatnika patrí, nad všetko sa dostala jeho rodina. A je to vzájomné.

Tretieho januára sa zrejme v rodinke Vrbovských koná každoročne veľká oslava. Sviatok slávi otec rodiny, raper Patrik Vrbovský. Už druhý rok je otcom synčeka Sanela, už tretí rok je stále zamilovaný do svojej manželky Jasminy Alagič. A podľa všetkého sa na týchto citoch tak skoro nič nezmení. Títo dvaja si totiž vyznávajú lásku stále s rovnakou intenzitou.

Obrovské množstvo fotiek tak na profile Rytmusa, ako aj u Jasminy, je len o vyznaní lásky nielen jeden druhému, ale aj ich synovi. Vďaka za život a dary, ktoré sa im dostali, je tiež častou témou. A keď má niekto z nich sviatok, je to, pochopiteľne, na samostatný príspevok s hlbokým vyznaním.

Budú to pomaly tri roky, čo Rytmus a Jasmina priznali vzťah:

​Ani teraz to nebolo inak. Jasmina zverejnila dlhé vyznanie svojej životnej láske. "Milovaný môj muž, nech všetky Tvoje sny, ktoré si si splnil a zhmotnil, budú vždy tým, čo si budeš vážiť, čo Ťa bude robiť šťastným a čo Ti navždy bude pripomínať tú cestu, ktorá Ťa doviedla až sem. Na miesto, kde stojí vyrovnaný, spokojný čavo, čo si môže užívať život a slobodu ktorú si vydrel. Pretože tá cesta si Ty," napísala Jasmina vyznanie, ktoré až hraničí s filozofiou.

"Odhodlaný, nezastaviteľný naháňač šťastia a svojich presvedčení, ktoré sa stali motiváciou pre mnohých. A ja budem veriť, že presne tieto charaktery odovzdáš nášmu synovi. Nezabudni ale snívať ďalej a ja budem vždy na blízku so šťastím na tvári sledovať to tvoje. Pretože od istého dňa sa nám šťastie prelína a ďakujem Bohu za to," nezabudla Jasmina opäť raz poďakovať osudu za svojho muža. Veľmi milá bola aj reakcia Patrika: "Achhhhh moja láska najväčšia, ďakujeeem. Dôjdi mi dať pusu, ale potichučku, lebo Nany spí". Nie je jasné, či Sanela volajú Nany, alebo je to len preklep a malo tam byť napísané Sany, ako Rytmus syna volá, v každom prípade je zrejmé, že medzi Patrik a Jasminou skutočne stále panuje láska, akú vidno obvykle len u čerstvých zaľúbencov. Aký dar k narodeninám dostal sa nepochválili, no je isté, že materiálne dary sú v tomto prípade to menej dôležité.

Súvisiace články

Najčítanejšie