Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Temná minulosť snúbenca Lucie Bílej! Dokonca si zmenil aj priezvisko!
Zdielať na

Temná minulosť snúbenca Lucie Bílej! Dokonca si zmenil aj priezvisko!

Archívna reportáž

Partnera českej speváčky Lucie Bílej už pozná azda každý jej fanúšik. Tvár bývalého fitness trénera, dnes už speváčkinho road manažéra a majstra sveta v bench presse môžu nájsť vo väčšine jej príspevkov. Po boku Radka Filipiho už nejaký ten rôčik doslova žiari šťastím. Avšak nebola to vždy iba idylka, pár má za sebou niekoľko rozchodov, a ten posledný v roku 2019 sa zdal byť vážny, rozdelil ich takmer na polroka a mnohí už ich návratu nedávali veľké šance.

Speváčka Lucie Bílá a jej o 17 rokov mladší snúbenec Radek Filipi sú nerozlučný pár a zdá sa, že od poslednej krízy v roku 2017 si veci vyjasnili a nové pravidlá priniesli želané ovocie. Párik pôsobí harmonicky a zamilovane, čo pravidelne dokazujú príspevkami na sociálnej sieti. Denník Šíp sa však pozrel na športovcovu minulosť, ktorá je poznačená nejedným šrámom.

Radek Filipi (37) nemal na ružiach ustlané už od samého začiatku života, jeho detstvo bolo poznačené otcovým alkoholizmom a s tým spojeným domácim násilím. Radka to poznačilo natoľko, že svojho biologického otca dokonca zaprel aj tým, že si nechal zmeniť priezvisko. Pôvodné priezvisko urasteného športovca totiž znelo Fejerčák, zmena na svetáckejšie Filipi ho od otca a temných spomienok na detstvo definitívne odstrihla.

Momentálne Radek nemusí riešiť financie a tak sa športu venuje už iba ako hobby. V silovom cvičení bench press je natoľko dobrý, že sa v tejto disciplíne dostal až na majstrovstvá sveta, kde dokonca zvíťazil :

​Filipi si pred osudovým stretnutím s Luciou Bílou (54) preskákal rôznymi povolaniami, od fitness trénera až po služobného vodiča. Avšak, ako sám priznal, nepatril medzi najzodpovednejších a najpracovitejších, čo viedlo k neustálym zmenám zamestnávateľa a napokon sa poriadne zadlžil. Pred mnohými rokmi bol dokonca zasnúbený, expriateľku však podľa jej slov namočil do problémov a ona sa kvôli nemu musela taktiež zadlžiť. "Nemal ani korunu, vedel ako ženy oblbnúť a čo hovoriť, aby si ich podmanil," tvrdí jeho exsnúbenica. V čase, keď už bol zasnúbený prišlo stretnutie s jeho ďalšou osudovou ženou, jednou z najpopulárnejších a najúspešnejších českých umelkýň.

​Lucie Bíla sa do svalnatého, potetovaného obra zahľadela na prvý pohľad a ponúkla mu prácu road manažéra, teda človeka, ktorý sa stará nielen o jej bezpečie, ale aj hladký priebeh koncertného turné. Svojej vtedajšej partnerke vtedy údajne tvrdil, že robí na koncerte ochrankára. No lož má krátke nohy a jeho vtedajšiemu vzťahu napriek zásnubám rýchlo odzvonilo.

Lucie pri mladšom partnerovi Radkovi žiari šťastím a sama pôsobí stále mladšie a sviežo. Bílá však aj jemu zmenila život k lepšiemu a na oplátku jej svalovec plní všetky jej romantické sny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radek FILIPI (@radekfilipi)

Od toho momentu nestálo ich láske v ceste už nič, a napriek niekoľkým vzťahovým krízam tvoria pár až do dnešných dní. Stačil rok randenia a Filipi si Luciinu lásku "pripoistil" zásnubným prstienkom. Začiatkom roka 2020 si dokonca nechal jej podpis vytetovať na svoj mohutný biceps, so slovami "Už si moja navždy". Od zásnub ubehli už dva roky, a tak každého zaujíma, kedy príde na rad svadba. Kým Radek by sa pred oltárom videl najradšej hneď, Lucie je v tomto smere opatrnejšia. A niet sa jej čo čudovať, v minulosti jej už dve manželstvá nevyšli, a tak je zdržanlivosť na mieste. Dôležité však je, aby sa partneri cítili byť spolu šťastní, zaľúbení a mohli si vzájomne dôverovať, čo sa zdá, že zatiaľ v ich tandeme funguje.

Súvisiace články

Najčítanejšie