Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Verešová sa dobrovoľne zosmiešnila! Toto VIDEO si až doteraz nechávala pre seba!
Zdielať na

Verešová sa dobrovoľne zosmiešnila! Toto VIDEO si až doteraz nechávala pre seba!

Archívna reportáž

Modelka a dvojnásobná mama Andrea Verešová nezažíva práve dokonalé obdobie. Údajne nejaký hacker či šikovný počítačový maniak zverejnil pornografické video, na ktorom si užíva Andrea horúce chvíľky s manželom. Hoci tvrdia, že video nie je pravé a rozhodne na ňom nie sú zobrazení oni dvaja, na názore ľudí to zrejme nič nezmení. A tak sa aspoň Verešová snaží odviesť pozornosť inam.

Zrejme sa už nikto, komu sa podarilo zhliadnuť sex video znázorňujúce údajne len zdanlivo 40-ročnú Andreu Verešovú a jej o 16 rokov staršieho manžela Daniela Volopicha pri divokých intímnostiach, nebude na tento pár pozerať rovnakou optikou. Hoci sa snažia jeho pravosť spochybniť, na nekontrolovateľnom šírení internetom a názore verejnosti to už asi nič nezmení.

Uniknuté či upravené video už rieši polícia, Volopichovci dokonca stiahli aj ponuku na odmenu 50 tisíc eur smerujúcu k odhaleniu páchateľa, ako im odporučili policajti. Vzápätí sa ale objavilo druhé video, na ktorom opäť zdanlivo Andrea tancuje a robí striptíz. Aj o tomto zázname tvrdí, že to rozhodne nie je ona.

Andrea nemá problém s nahotou, no musí o zverejnení rozhodnúť sama:

​Aby ale fanúšikov potešila videjkom, na ktorom rozhodne je ona, pridala na Instagram veselý tanček spred troch rokov. "A teraz sa spolu pozrieme do minulosti na to, ako som slávila Vianoce v roku 2017 a hodila pritom držku, ale za tú zábavu to stálo. Verím, že sa pobavíte," napísala k videu pri vianočnom stromčeku. Skutočne to pôsobí autenticky, že pošmyknutie nebolo plánované.

Nevedno, čo Andreu viedlo k divokému tančeku pri stromčeku s pomerne vážnou tvárou a plyšovým medveďom v ruke, no výsledok je skutočne zábavný. A nakoľko sa modelka chce ukazovať obvykle v čo najlepšom svetle, je to od nej naozaj prekvapivý darček fanúšikom. Nevedno prečo ale zablokovala komentovanie, zrejme sa obávala, žeby sa opäť všetko točilo len okolo predchádzajúcich videí, na ktoré však, žiaľ, dosah nemala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie