Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Simona Krainová sa chcela pochváliť synmi, dopadlo to zle! Obrovská kritika a jej následný výbuch!
Zdielať na

Simona Krainová sa chcela pochváliť synmi, dopadlo to zle! Obrovská kritika a jej následný výbuch!

Archívna reportáž

Svoju niekdajšiu slávu si nenechá len tak pretiecť medzi prstami česká modelka Simona Krainová. Podobne ako nejedna celebrita zásobuje sociálne siete fotografiami a komentármi zo súkromného života. Potom sa pravidelne rozhorčuje nad niektorými názormi čiatateľov, ktoré nie sú podľa jej chuti. Opäť verejne na sociálnych sieťach.

Simona Krainová oslávi onedlho 48. narodeniny, no akoby prestala starnúť už pred rokmi. Plynúci čas vidno len na jej synoch, ktorí rastú ako z vody a Simona sa nimi rada pochváli. Najnovšie ju rozčúlil provokatívny komentár jednej čitateľky na fotografiu jej chlapcov. Okamžite prešla do protiútoku, pričom ju podporila aj jej sestra.

Je známe, že Simona si nedáva servítky na ústa, keď sa jej niečo nepáči. A keď ide o jej synov, bojuje za nich ako levica. Na zverejnenú fotografiu, ktorou sa chcela modelka pochváliť svojimi synmi Maxom (10) a Brunom (8), zareagovala jedna pani slovami, že s dlhými vlasmi vyzerajú ako „chlapcodievčatká“ , navyše s poznámkou o ich budúcej orientácii. Simona okamžite odpovedala: "Táto reakcia na fotku mojich detí ma naozaj dostala. Niekedy sa fakt nestačím diviť, čo za ľudí medzi nami žije, a dúfam a modlím sa, aby také hovädá nikdy našu spoločnosť naozaj neviedli k lepšiemu, ako píšete vy, kravoblbka".

Simona znesie veľa, ale nie kritiku rodiny:

​Krainovej sestra Yvona neváhala a zaútočila ešte ostrejšími slovami: "Mne teda nezdvihne adrenalín len tak niečo, ale vždy zisťujem, že žijem medzi rádoby múdrymi, zakomplexovanými primitívmi, čo si pustia hubu na špacír presne týmto spôsobom. A teraz po našom. Čo ti vadí, ty hlúpa hus. Čo máš za stupídne predsudky? Čo ty máš za orientáciu? Vybuduj si láskavo tú svoju budúcnosť bez dôsledkov a následkov, pakuj sa odtiaľto a vynechaj raz a navždy zo svojho primitívneho repertoáru mojich synovcov. Chlapcodievčatko? To ty si oslokrava".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Ale ani následné komentáre na tvrdé reakcie sestier na kritiku ich asi veľmi nepotešili. "Naozaj vyzerajú ako dievčatá, ale nie je to len vlasmi, také (bez sponiek) sa nosili i v 70. rokoch. Pozrite sa na ich tváričky. K nim nie sú vhodné dlhé vlasy. Keby si vybrali aspoň iný tvar okuliarov," komentovala jedna čitateľka situáciu. "To sú komplexy matky, asi chcela dievčatá namiesto chlapcov a nemá koho česať a sponkovať. Mňa by teda nenapadlo robiť zo syna dievča alebo buzíka," pridala sa s nepekným slovníkom ďalšia. Miernejšie sa vyjadrila iná: "Vyzerajú ako dievčatá, ale prečo nie..keď sa im to páči". Možno Simonu tieto reakcie dovedú k zamysleniu, či kdesi neurobila chybu, keď vystavuje svoje deti na obdiv verejnosti. V dobe sociálnych sietí a pestrých názorov sú potom všelijaké, aj neveľmi empatické a sympatické reakcie očakávateľné.

Súvisiace články

Najčítanejšie