Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sklovská si chcela dať spevniť telo, to jej nedovolili! Napokon si nechala TAKTO upraviť nos!
Zdielať na

Sklovská si chcela dať spevniť telo, to jej nedovolili! Napokon si nechala TAKTO upraviť nos!

Archívna reportáž

Sisa Sklovská patrí medzi veľmi známe, i keď azda trošku kontroverzné osobnosti nášho šoubiznisu. Vydala sa vo vyššom veku a s partnerom Jurajom Lelkesom sa jej už nepodarilo mať deti. No stále sa jej darí zachovávať si skvelú postavu a v podstate rovnakú podobu už snáď aj 20 rokov. To ale neznamená, že je spokojná.

Sisa Lelkes Sklovská si pôvodne chcela nechať u odborníka vylepšiť svoje telo, napokon ale prišlo k inému zákroku - upravili jej nos. No aj tak rozhodne nie je speváčka z tej skupiny celebrít, ktoré sa už na seba pomaly ani nepodobajú a drastické úpravy neuznáva.

Na úpravu svojho zovňajšku má argumenty, ktoré sa dajú len ťažko spochybniť. "Som odjakživa estét a stále sa snažím vyzerať stále mlado, aj keď všetko ide zvnútra," prezradila Sisa svoje nastavenie.

Pozrite sa, aké prekvapenie bolo u Lelkesovcov na Vianoce:

​Na kliniku estetickej chirurgie zavítala pôvodne so zámerom nechať si spevniť telo, no nakoľko má obidva bedrové kĺby po operáciách titánovo-keramické, lekárka jej ošetrenie zamietla. No speváčke navrhla iný zákrok. "Ona sa na mňa tak pozerala a spýtala sa ma či viem, že mám krivý nos. Isteže o tom viem, naučila som sa s tým existovať, aj preto sa fotím vždy iba z jednej strany," opísala Sisa situáciu u lekárku a pomerne vtipný dialóg.

Sisa má stále fantastickú postavu:

Výsledkom bola korekcia nosa, no bez použitia skalpela. "Že mi tam pichne kyselinu hyalurónovú a uzná, že kedy ten nos je už esteticky OK. Tak sme to teda absolvovali," priznala Sklovská zároveň aj to, že išlo o bolestivý zákrok pichania injekcií do nosa. S výsledkom je speváčka spokojná. "Určite tam zmena nastala, ono to ešte po istom čase odpuchne, ale určite to vidím, verím, že sa už budem môcť fotiť z každej strany," uzavrela so smiechom Sisa.

Súvisiace články

Najčítanejšie