Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hanychová opäť čiernovlasá a odhodlaná schudnúť! No potom TAKTO vybuchla!
Zdielať na

Hanychová opäť čiernovlasá a odhodlaná schudnúť! No potom TAKTO vybuchla!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová je po pomerne nádejne vyzerajúcom vzťahu opäť slobodná a opäť sama sebou. Niet ale pochýb, že predsa len by rada našla lásku, ideálne už snáď aj na dlhšie, ak nie rovno navždy. Možno aj preto sa znovu naplno sústredí na seba a na svoj vzhľad. V prvom rade musia ísť pred nadbytočné kilá, ako sa o nich vyjdaruje táto mama dvoch detí, modelka a moderátorka.

Od septembra je Agáta opäť oficiálne slobodná. Takmer rok a pol od rozchodu trvalo, kým manželstvo s Jakubom Prachařom rozviedol aj súd. Počas tej doby stihol on jeden vážnejší vzťah, no ona podľa všetkého aspoň štyri. Ani jednému však napokon nové lásky po boku neostali. Agáte ostala na bývalého len spomienka v podobe skrátených a  blond vlasov, ku ktorým ju podľa všetkého motivoval práve jej ostatný priateľ.

No vyzerá to tak, že Agáta si už nechce nechať ani tento "suvenír" z ukončeného vzťahu. Zahlásila, že sa vracia k tmavej farbe, predĺžiť si nechala vlasy už pred nejakým časom. Kým dlhšie vlasy sa jej fanúšikom pozdávali, návrat k tmavej rozhodne neprijali s nadšením, takmer všetci hlásili, že Hanychová v blond verzii sa im veľmi páčila.

Agáta si na vzhľade veľmi potrpí:

No o niečo väčší rozruch spôsobila Agáta svojou fotkou v spodnej bielizni, pri ktorej zahlásila, že ide chudnúť. Predchádzala jej výzva v instastories, podľa ktorej sa chystá Agáta absolvovať 30 dní prísneho režimu. Na váhe sa jej ukázala cifra nad 64 kíl, čo je podľa nej nevídané číslo. A cieľom je zhruba 57 kíl. No podľa viacerých komentujúcich to Agáta vôbec nepotrebuje, naopak, sú presvedčené, že to bude horšie a treba sa skôr zamerať na spevňovanie. A pre tie má Agáta drsný odkaz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Evidentne ju múdre rady od neznámych vôbec nezaujímajú a rozhodne sa nimi nebude riadiť. "Toto len k niektorým komentárom...ako to slušne napísať...kráv, ktoré nemajú ani profilovú fotku. Viem, že nemusím schudnúť, ale skôr spevniť. Ale stále nechápem tých ľudí, ktorým tak ležím v žalúdku, že majú stále potrebu strácať čas písaním komentáru," napísala a pridala fotku so vztýčeným prostredníkom. Naopak, má radosť z tých, ktorí sa k jej výzve pridali - spoločne ich čaká 30 dní prísne racionálnej stravy a cvičenia, typický január po predsavzatiach. Zaujímavé bude vidieť, koľkí výzvu dokončia a či svoj cieľ splní aj Agáta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie