Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bohuš Matuš a Lucinka vyrazili s bábätkom von! Za tento KOČÍK zbytočne veľa peňazí nedali
Zdielať na

Bohuš Matuš a Lucinka vyrazili s bábätkom von! Za tento KOČÍK zbytočne veľa peňazí nedali

Zdroj: instagram/BMaL

Na Mikuláša sa stala z jedného z najkontroverznejších párov českého šoubiznisu rodina. Zaľúbencom, 47-ročnému spevákovi Bohušovi Matušovi a jeho o 30 rokov mladšej snúbenici Lucii, sa narodilo bábätko. Rodinka oslávila prvé spoločné Vianoce a využila aj príjemné počasie na prvé kočíkovanie.

Veľkú nádej im azda nikto nedával. Napokon, vzťah zrelého muža a mladučkej stredoškoláčky pôsobil skôr škandalózne, ako perskeptívne. No muzikálový spevák Bohuš Matuš a Lucie Palkaninová dokázali, že láska nepozná žiadne prekážky. Túžba Lucinky po bábätku bola už dlhšie veľmi silná, a tak dokázala pomerne rýchlo aj váhajúceho Bohuša presvedčiť, aby to skúsili. A podarilo sa.

Už štyri týždne sú rodičmi malej Natálky, ktorá prišla na svet na Mikuláša úplne bezproblémovým pôrodom, ako sa pochválila jej mama. Už na tretí deň ich mal Matuš doma a skutočný život s bábätkom sa mohol začať.

Kočíkovanie nahrali a video zverejnili:

Na rozdiel od ostatných celebritných párov, ktoré sa stali tento rok rodičmi, kde zarábajú značne nadštandardne obaja, Lucinka ešte nikdy nepracovala a Bohuš Matuš, podobne ako ostatní umelci, má za sebou ťažký rok, chudobný na príjmy. Navyše, pár sa práve sťahoval do nového bytu, kam putovala zrejme značná suma. A tak nečudo, že sa správajú finančne veľmi zdržanlivo a racionálne. Badať to aj na kočíku, ktorý si vybrali.

Kým ostatní tohtoroční celebritní novopečení rodičia neklesli pri sume za kočík pod 1000 eur, niektorí sa vyšplhali aj na 2000 eur, Bohuš Matuš a Lucie vybrali Natálke "vozidlo" poľskej značky za zhruba 400 eur. Niet pochýb, že účel plní rovnako, ako štvornásobne drahšie kočíky. Snaha neísť za každú cenu do drahej značky je v tomto prípade, keď sú pre pár peniaze nepochybne potrebné na podstatnejšie veci, určite chvályhodná. Ako sám spevák práve pre Ahaonline.cz priznal, chystá sa začať manuálne pracovať. "Našiel som si prácu v Kladne u kamarátov v stavebnej firme. Čo iné by som mohol robiť, ako nejakého podávača, pomocníka. Ale snáď by to bolo dobre platené," robí si nádeje čerstvý živiteľ rodiny.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie