Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Monika Bagárová úprimne o partnerovi Makhmudovi: Mám stres, nervy a bojím sa!
Zdielať na

Monika Bagárová úprimne o partnerovi Makhmudovi: Mám stres, nervy a bojím sa!

Archívna reportáž

Protiklady sa skutočne priťahujú a aj tento známy pár je toho dôkazom. Krehká česká speváčka Monika Bagárová si vybrala za životného partnera svalnatého zápasníka MMA Makhmuda Muradova pôvodom z Uzbekistanu. Táto napohľad nesúrodá dvojica si už pri prvom stretnutí hneď navzájom padla do oka. Začiatok ich vzťahu bol natoľko intenzívny, že už zakrátko sa im podarilo splodiť bábätko.

Monika Bagárová a Makhmud Muradov sa dnes spolu tešia z už sedemmesačnej dcérky Rumii. Materstvo prežíva Monika s nadšením, ktoré často prejavuje aj na sociálnych sieťach. Na výchovu dcérky ale nie je sama, naplno pomáha jej rodina, no Monike často chýba partner.

Makhmud "Mach" patrí medzi najlepších zápasníkov sveta a v roku 2019 sa mu splnil veľký sen, keď podpísal zmluvu s UFC, najslávnejšou MMA ligou sveta. Nečudo, že si ho vybrali, zápasí už od roku 2012 a drvivú väčšinu zápasov vždy vyhral. Okrem Prahy trénuje v Las Vegas a v poľskej Poznani, a tak si ho Monika doma veľmi neužije. Navyše z času na čas musí cestovať aj kvôli zápasom. Posledný, ktorý sa mal uskutočniť v Las Vegas, sa nekonal pre jeho nákazu koronavírusom, no musel tam zostať dlhšie kvôli karanténe.

Pozrite sa na Monikine vystúpenie v Show Jána Krausa:

Hoci Monika svojho milého naplno podporuje, nerada sa pozerá na tvrdé zápasy, ktoré musí Mach absolvovať na základe zmluvy. Ako jednému z najlepších zápasníkov sveta mu prideľujú aj primerane dobrých súperov. A to niekedy ide priam o život. "Zo začiatku to bolo náročné. Stále to nie je príjemné vidieť, keď sa bijú. Po každýkrát, keď má zápas, tak mám stres, nervy a bojím sa," vyšla s pravdou von Monika v Show Jana Krause. "Nejde mi o výhru, ale hlavne, aby sa vrátil zdravý domov," celkom jasne určila priority.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

V show speváčka prezradila aj to, že Mach musí neustále cvičiť v posilňovni, aby si zachoval silu a ona presne naopak, cvičenie nemá rada. Nebaví ju ani behanie. Napriek tomu má postavičku ako lusk. Zdedila ju zrejme po mame, ktorá vyzerá naozaj skvelo. Tá jej aj pomáha pri výchove dcérky Rumiou, keď nie je Mach doma. Na otázku Krausa, prečo zvolila také neobvyklé meno pre dcérku odpovedala, že sa je vždy páčilo meno Mia a keď zistila, že meno milovanej starej mamy Makhmuda je Rumia, bolo rozhodnuté. A ako sa ukázalo, na rozdiel od otecka, Rumia je pokojné dieťa, u Krausa Monike sedela na kolenách počas celého vysielanie takmer bez pohnutia.

Súvisiace články

Najčítanejšie