Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cinkota prekvapil! Na lyžovačkách nelyžuje, má TÚTO zvláštnu záľubu!
Zdielať na

Cinkota prekvapil! Na lyžovačkách nelyžuje, má TÚTO zvláštnu záľubu!

Archívna reportáž

Obľúbený slovenský herec, ktorý momentálne žiari v jojkárskom seriáli Ultimátum, sa na zimu celkom teší. Keď poľaví pandémia a s ňou súvisiace obmedzenia, bude pravdepodobné, že ho fanúšikovia zahliadnu na jednej zo zjazdoviek slovenských lyžiarskych stredísk. Avšak nie na lžiach, ako sám prezradil, holduje iným radovánkam súvisiacim so zimnou dovolenkou v horách.

Herec Dušan Cinkota prezradil, že pred zimou uprednostňuje teplejšie podnebie, no môžete na neho natrafiť aj na lyžiarskom svahu. Avšak nie na lyžiach, vedie k nim však svojho malého synčeka.

Dušana Cinkotu pristihli redaktorky jojkárskeho Topstaru na prestávke medzi nakrúcaním seriálu Ultimátum, kde hrá jednu z hlavných úloh, primára kardiochirurgie. V chladnom decembrovom počasí si musel odkrútiť svoje scény a veru, do smiechu mu veľmi nebolo. Podľa jeho vlastných slov, zimu neznáša najlepšie a radšej si vyhrieva kosti na slniečku.

Za kontroverznou minulosťou a problémami s drogami, ktoré ho dostali do väzenia urobil Cinky hrubú čiaru. Dnes žije sporiadaný život so svojou manželkou Zuzanou a synčekom Olegom, ktorých nadovšetko miluje:

​Avšak v zemepisnom pásme, kde sa Slovensko nachádza, človek nemá v zime na výber, a tak sa aj „Cinky“ rozhodol okúsiť čaro našich hôr. Na lyžovačku sa vraj vyberie rád, no kým ostatní lyžujú, on ochotne vystojí rad v bufete. "Ja už nelyžujem dobrých tridsať rokov, ale mám veľmi rád lyžovačky," prekvapuje Dušan, ktorý je zároveň otcom 2 a pol ročného chlapčeka Olega. "Strašne rád chodím držať tie čaje, vystojím rad v bufete na varené víno. Tie akcie mám veľmi rád," priznal v rozhovore.

Dušan Cinkota sa v úlohe otca našiel, svojmu synovi sa snaží venovať všetok voľný čas, ktorý mu medzi nakrúcaniami ostane:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dušan Cinkota (@dusancinkota)

Avšak nijako nebráni v tomto obľúbenom zimnom športe mnohých Slovákov svojmu malému synčekovi. Dokonca mu zabezpečil prvú lyžiarsku výbavu a patrilo by sa ísť ich vyskúšať. "Lyže som mu už kúpil, takže neviem. Možno až o rok," prezradil Dušan, no aj tak sa mu radšej pozdáva predstava letných radovánok. Dokonca ani nepoprel, že by mu veľmi neprekážalo aj žiť v krajine, kde nepoznajú zimu. „Nie je to zlý nápad, ale my sme radi, že sme sa zatiaľ usadili na Slovensku,“ odpovedal skromne Cinky, ktorý si radšej počká čo prinesie nový rok a nové súkromné aj pracovné výzvy.

Súvisiace články

Najčítanejšie