Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Separov boj s rakovinou! Tesne pred koncom roka oznámil svetu VÝSLEDKY liečby!
Zdielať na

Separov boj s rakovinou! Tesne pred koncom roka oznámil svetu VÝSLEDKY liečby!

Archívna reportáž

S novým rokom prichádzajú dobré správy aj v živote populárneho slovenského rapera Separa. Ten ešte v polovici decembra oznámil prostredníctvom sociálnej siete vážne zdravotné problémy. Už od konca letných prázdnin totiž bojoval s rakovinou, kvôli ktorej musel podstúpiť okrem operácie aj náročné série chemoterapie. Teraz sa však zdá, že liečba zabrala a otec malej Aničky je opäť zdravý.

Slovenský raper Separ prostredníctvom sociálnej siete oznámil, že dlhé mesiace náročnej liečby stáli za to a rakovinu sa mu podarilo poraziť. Skvelé správy oznámil vo videu z bazéna a zdá sa, že viac, ako Nový rok, oslávil raper šancu na život, ktorá mu bola dopriata.

Separ iba pár hodín pred odbitím polnoci v posledný deň náročného roka 2020 obdržal tú najlepšiu správu. Výsledky hovoria jasne, rakovinu porazil a môže sa tešiť zo života, z hudby a zo svojej milovanej dcérky, ktorú má s bývalou manželkou, speváčkou Tinou. Ešte pred pár týždňami sa však s plnou pokorou vyjadril, že pre svoju diagnózu nečaká ľútosť, ale naopak. Chcel dodať silu a motiváciu ľudom, ktorí zvádzajú podobný boj o zdravie. "Na onkológiách som stretol veľmi veľa mladých ľudí a chcem, aby ste sa nevzdali. Dobrý mindset je základ. Das to! Len tomu pomôž!" napísal vtedy okrem iného v dojemnom príspevku.

Separ sa so skvelou správou podelil s fanúšikmi cez instastories v krátkom videu.

Nuž, bude na tom asi kus pravdy, keďže Michael Kmeť, ako sa raper volá občianskym menom, sa dnes už teší zo života a oslavuje výhru nad zákernou rakovinou. "Možno ste si všimli, že track z Restom začína vetou, že nedostala ma rakovina. More, Separ je späť. Tak týmto chcem oficiálne povedať, že som tu sviňu porazil. Takže som zase zdravý," povedal Separ s úsmevom od ucha k uchu na videu a niet sa čomu čudovať, má predsa obrovský dôvod žiť a byť pri svojej dcérke pri dôležitých momentoch v jej živote.

Raper Separ šokoval fanúšikov v polovici septembra správou o rakovine, s ktorou bojoval už tri mesiace. Iba pár týždňov po zverejnení správy sa však dočkal výsledkov liečby, rakovinu našťastie porazil:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? (@separ__dms)

Okrem toho, že je to mladý a silný človek mu určite prospelo práve pozitívne naladenie a najmä odhodlanie zabojovať a chuť žiť. Žiaľ, rakovina už dávno nie je iba strašiakom starších ľudí. Výskyt onkologických ochorení medzi mladými ľudmi sa posledné roky zvýšil takmer o polovicu, a netýka sa iba ľudí s nezdravou životosprávou. Avšak znížiť riziko vzniku zákernej choroby sa dá predovšetkým zdravou stravou, upustením od zlých návykov a taktiež prevenciou a pravidelnými lekárskymi prehliadkami. Je takmer isté, že aj v živote na pohľad drsného rapera spravila táto choroba zmenu, ktorá ovplyvní aj jeho každodenné správanie a premýšľanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie