Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominika Gottová zaťala do živého! Tvrdí, že Ivana Gottová sa správala k jej otcovi otrasne!
Zdielať na

Dominika Gottová zaťala do živého! Tvrdí, že Ivana Gottová sa správala k jej otcovi otrasne!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra českého Zlatého slávika je už viac ako rok vďaka svojmu zvláštnemu spôsobu života v hľadáčiku verejnosti. To však robí vrásky na čele vdove po maestrovi Gottovi, pretože kým ona sa snaží súkromné záležitosti držať v tajnosti, Dominika sa rada a celkom často o ich vzťahoch vyjadruje. Obe dámy vykopali vojnovú sekeru po smrti ich slávneho blízkeho, a zdá sa, že sa zmierenie tak skoro konať nebude. A možno za to môže aj Dominikin podrezaný jazyk.

Dominika Gottová sa pre český portál Šíp opäť celkom ostro vyjadrila na adresu Ivany Gottovej, dokonca ju označila za stíhačku. Tvrdí, že jej otca neustále kontrolovala a dopriala mu iba málo slobody.

Zdá sa, že Dominika neplánuje vo vzťahu k svojej macoche zvoliť diplomatickú cestu. Kým Ivana mlčí a na provokácie len o tri roky staršej nevlastnej dcéry nereaguje, ona vo svojich vyjadreniach pritvrdzuje čoraz viac. Tvrdí, že ani jej problémy a chyby, ktoré svojho času napáchala nezostali v kruhu rodiny a preto odmieta ostať diskrétna. S Ivanou prerušila kontakt iba krátko po pohrebe Karla Gotta a tvrdí, že chyba nie je iba na jej strane.

Dominika priznáva, že v čase keď bol jej otec vážne chorý, mu ona so svojimi problémami na pohode nepridávala:

"Nie sme v kontakte. Bolo dobré obdobie, ale potom sa to postupne začalo kaziť. Za niečo si môžem aj sama, pretože som mala obdobie, kedy som oteckovi iba pridávala starosti a nervovala som ho mojimi problémami. Vedela som, čo sa u nich odohrávalo. Napríklad ako sa Ivana chovala k otcovi v mojej prítomnosti," odkryla Dominika pozadie vlažných vzťahov, ktoré poznačili najmä jej alkoholické excesy, dlhy a problém začleniť sa do bežného života. "Niekedy bola k nemu veľmi direktívna a zvyšovala na neho hlas. Neustále ho stíhala. Otec niekedy hovoril, že si chce posedieť s kamarátmi, alebo ísť niekam sám a ona mu desaťkrát volala, že kde je. Hovorieval jej: 'Nesekíruj ma stále. Ja idem s Dominikou radšej do mesta, ako toto počúvať'. Nechala by som to v súkromí, ale kto o mne prvý začal škaredo hovoriť bola Ivana," mieri svoje šokujúce tvrdenia práve na vdovu, ktorá sa po smrti Karla rozhodla Dominiku finančne nepodporiť.

​Pravdou však je, že by to bol od Ivany iba ústretový krok navyše, keďže Dominika sa ešte počas života svojho otca v roku 2015 nároku na obrovské dedičstvo dobrovoľne vzdala, kompenzáciou jej bol však istý obnos peňazí. Karel Gott tak chcel predísť prípadným vojnám o majetok medzi jeho nemanželskými dcérami a manželkou, no žiaľ, stal sa pravý opak. Kým jeho mladšia nemanželská dcéra Lucie pokorne prijala toto rozhodnutie, Dominika sa rozhodla o nárok na majetok po otcovi ďalej súdiť. Tvrdila, že v čase podpisu zmluvy o zrieknutí sa dedičstva bola pod vplyvom liekov a alkoholu, no s tým argumentom pre porotou neuspela a súd jej nevyhovel.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie