Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Úplné znechutenie! Meghan a Harry ako totálni pokrytci?!
Zdielať na

Úplné znechutenie! Meghan a Harry ako totálni pokrytci?!

Archívna reportáž

Pre ambicióznu Meghan Markle (39) bol sobáš s princom Harrym (36) po všetkých stránkach zrejme jej najväčšia výhra v živote. Nielenže sa stala z neveľmi úspešnej herečky svetovo známou, ale nesmierne si polepšila aj po materiálnej stránke. Zďaleka sa jej ale nepáčilo hrať druhé husle v Británii, jej voľba vrátiť sa do rodnej Kalifornie v USA sa ukázala pre ňu oveľa výhodnejšia. No trošku inak vyznieva túžba rodiny po súkromí.

Hoci Meghan a Harry tvrdili, že snívajú o slobode, ako aj po väčšom súkromí, viacerým analytikom bolo od začiatku jasné, že odchodom vojvodského páru z Británie sa im naskytnú takmer neobmedzené možnosti zárobkov. Pochopiteľne, najmä na základe príslušnosti princa Harryho ku kráľovskej rodine.

Meghan hneď po príchode do rodnej Kalifornie zrejme využila všetky možné siete, aby oznámila, že je spolu s Harrym pripravená prijať ponuky na spoluprácu. Ako inak si vysvetliť, že vzápätí dostali veľa rôznych ponúk, medzi ktorými zvíťazila mnohomiliónová ponuka od Netflixu. A veľmi rýchlo prišla ďalšia ponuka od Spotify, taktiež za veľmi tučnú odmenu. Pár sa nielenže topí v peniazoch, ale užíva si aj nezvyčajnú publicitu. Podľa amerického The Time sa stal jedným z najvplyvnejších na svete za rok 2020.

Vypočujte si aktuálny podcast aj s Archiem:

​Je nadmieru jasné, že hlavné slovo v rámci publicity má skúsená Meghan. Svoje ambície ovplyvňovať verejnú mienku prejavila ešte pred sobášom s Harrym. V Británii zrejme musela na pokyn kráľovskej rodiny zo svojich ambícii ubrať, a tak rozhodnutie odísť späť do USA bolo pochopiteľné. A Harry, ktorý sa nemôže vyrovnať v rámci vplyvu svojmu bratovi a jeho rodine, je v USA braný ako dôležitá osoba, majúca vplyv na celosvetové dianie.

​No teraz prekročili akúsi akceptovateľnú hranicu, keď sa rozhodli zapojiť aj ich malého synčeka. Najnovšie pre Spotify podarená rodinka urobila z ich domáceho štúdia Archewell slávnostný podcast, kde diváci mohli vidieť nielen Archieho sediac na kolenách svojej mamy, ale aj vyslovujúceho skomolene slovíčka Happy New Year pre všetkých poslucháčov Spotify. Mnohým Britom bolo hneď všetko jasné. "Toto je pár neuveriteľných pokrytcov," napísal jasne jeden z nich. "Nechceli ukázať Archieho, keď sa narodil. Chceli odísť za pokojným a súkromným životom. A teraz ho začnú vyťahovať, aby zarobili peniaze. Nechutné, hanebné," zhnusene komentuje ďalší. A podobne to vidia mnohí ďalší. No našli sa aj takí, ktorí boli nadšení, napriek všetkému totiž nemožno Archiemu uprieť, že je skutočne rozkošný.

Súvisiace články

Najčítanejšie