Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Speváčka ukázala poriadnu dávku humoru aj kreativity! TOTO je jej dar blízkym!
Zdielať na
Hudba

Speváčka ukázala poriadnu dávku humoru aj kreativity! TOTO je jej dar blízkym!

Archívna reportáž

Spevácka diva s afroamerickými koreňmi je originálna nielen v obliekaní, v tanci a v jej speváckych šou, ale je rovnako kreatívna aj v bežných, súkromných záležitostiach. Svedčí o tom darček, ktorým sa rozhodla na Vianoce obdarovať členov svojej rodiny a najbližšie kamarátky. Ním vystihla a bez slov opísala, čo si myslí o uplynulom roku 2020.

Speváčka Beyoncé (39) nechala vyrobiť svojim najbližším priateľom a členom rodiny originálnu zlatú retiazku, ktorá symbolizuje jej postoj a odkaz odchádzajúcemu roku 2020. Číslovky tohoto hektického roku sú na prívesku v tvare dlane s týčiacim sa prostredníkom. 

Originálnym a poriadne drahý darčekom sa na Instagrame pochválila istá Angela Beyince (38), sesternica speváčky Beyoncé Knowles. A zdá sa, že voči uplynulému roku zdieľa navlas rovnaké pocity ako slávna členka jej rodiny. Odkázala mu vztýčený prostredník, no ako sa na hviezdu jej formátu patrí, Beyonce ho nechala vyhotoviť v zlate a drahých kameňoch.

Beyoncé sa síce už tak často neobjavuje na prvých stranách bulvárnych plátkov tak ako kedysi, no hudbe sa venuje naďalej:

"Beyoncé obdarovala všetky svoje dievčatá týmto úžasným "2020" náhrdelníkom na mieru. Je to ruka so stredným prstom a číslic roku 2020 v jednom. Keď som darček otvorila, skoro som sa rozplakala, pretože je to zároveň vtipné, no aj hlboko sentimentálne. Rok 2020 mal svoje vzostupy aj pády, ale napriek tomu to bol skutočne zvláštny a drsný rok. Dúfajme, že rok 2021 bude pre tento svet lepším," napísala v komentári k fotografii vzácneho darčeka Angie. Fotka si vyslúžila viac ako 20-tisíc lajkov a mnohí sa v komentároch s jej názorom stotožnili.

Sesternica slávnej speváckej divy Beyoncé sa pochválila darčekom ktorý od nej dostala na Vianoce 2020:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angie Beyince (@angiebeyince)

Beyoncé sa momentálne okrem hudby a dizajnovania oblečenia venuje najmä svojej rodine. S raperom Jay-Z je v manželstve od roku 2008 a majú spolu tri deti. Staršia dcéra Blue Ivy má podobne ako rodičia ambície uspieť v šoubiznise a už v jej ôsmich rokoch sa stala najmladšou nominovanou na ceny hudobnej akadémie, hoci veľmi diskutabilne. V roku 2020 získala cenu BET Her Award za spoluprácu na videoklipe k piesni Brown Skin Girl na ktorom jej mama spolupracovala s umelcami WizKid-om a Saint Jhn-om. Okrem Blue Ivy má slávny pár aj 3-ročné dvojčatá, chlapca menom Sir dievčatko Rumi.

Súvisiace články

Najčítanejšie