Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Novoročné vyznania a úprimné vinše hviezd! Prvé celebritné fotky roku 2021!
Zdielať na

Novoročné vyznania a úprimné vinše hviezd! Prvé celebritné fotky roku 2021!

Archívna reportáž

Rok 2020 sa zapíše nielen do spomienok súčasnej generácie, ale aj do kníh. Svet zachvátila pandémia, akú už ľudstvo dávno nepoznalo. Mnohí zaplatili za chorobu cenu najvyššiu, mnohí prišli o blízkych, ešte viac ľudí prišlo o prácu, úspory, aj chuť do života. No, našťastie, obrovské množstvo ľudí nebude mať len smutné spomienky, medzi nimi aj mnohé naše hviezdy.

Zrejme všetci sa zhodnú v tom, že medzi najšťastnejšie momenty v živote človeka patrí narodenie dieťaťa. A hoci bol a bude rok 2020 považovaný už navždy za veľmi ťažký a v mnohých ohľadoch smutný, sú mnohí, ktorí ho budú vnímať inak. Dominika Cibulková s manželom Michalom, manželia Gáboríkovci, Judínyová a Skrúcaný, Nízlová a Lobotka, manželia Pizingerovci, Monika Bagárová a Makhmud Muradov, Bohuš Matuš a Lucinka, Monika Beňová s partnerom Ľubomírom, manželia Kandráčovci a mnohí ďalší dostali v roku 2020 ten najväčší dar - bábätko. A tak v ich prípade aj vyznania smerom k uplynulému roku majú pozitívny náboj.

"2020 zmenil naše životy, ale ty si nás zmenil navždy," napísala stručné a jasné vyznanie synčekovi Dominika Cibulková. Vďačnosť naznačili aj Gáboríkovci. Otcom sa stal aj Majk Spirit, no netajil, že to bol pre neho, ako umelca, ťažký rok a s nádejou sa obracia na nový rok. "2021 môže byť ten najlepší rok, aký sme kedy mali. ... Po búrke vždy vyjde slnko a vieš, ako to býva, že oceníš pekný slnečný deň o to viac, keď príde po škaredom sychravom týždni. Verím, že ten mrak z 2020 už čoskoro vyprší," zamýšľal sa priam filozoficky otec malej Arie. 

​Hlbšie zamyslenie priniesla aj Dara Rolins: "Všetci si navzájom si na všetky smery prajeme vlastne to isté. Nech je nám v tom novom roku lepšie. Nech sme zdraví a šťastní vo všetkých momentoch a aktivitách, ktoré milujeme, s ľuďmi, s ktorými nám je pekne. Ktorých ľúbime a ktorí ľúbia nás. Nie je NIČ krajšie ani dôležitejšie. Ten pocit dokonalej a pravej "blaženosti" totiž nemá nič spoločného s hmotnými sférami života".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Andrea Verešová povedala všetko, čo chcela zvýrazniť, deviatimi slovami. "Láska. Viera. Sila. Vôľa. Zdravie. Porozumenie. Súcit. Hojnosť. Radosť," odkázala fanúšikom čo je podstatné do roku 2021. Pre Soňu Skoncovú bol minulý rok šťastný, keďže so snúbencom Robom splodili dieťatko. No dôležitejší moment ešte len príde. "Nech vám nový rok 2021 prinesie dôvody na úsmev," odkázala krásna moderátorka. 

"Najdôležitejšie moje, oslavujme spolu život každý deň, a tak, ako ďakujem každý večer za deň, ktoriý sme prežili a ľudí v ňom, tak ďakujem aj teraz celému roku. A všetkým nám do nového roka prajem hlavne to, aby presne v tej zostave ľudí, ktorých milujete, ste prežívali každý jeden deň roku 2021, ukazovali si lásku každý deň a aby ste neprestali veriť na zázraky, stanú sa nám (už sa dejú). Vážme si čas, vážme si ľudí, prajeme Vám všetkým krásny šťastný nový rok 2021," rozcítila sa Jasmina. Rytmus to vidí podobne: "Ďakujem za život, ktorý žijem. Vďačnosť v každom roku. Buďte zdraví celý život, nielen budúci rok. Neľutujme sa, neriešme, čo nevieme ovplyvniť, žime pravdu. Naplno".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie