Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara sa hlási z ďalšej dovolenky! Na reči o nezodpovednom cestovaní reaguje TAKTO!
Zdielať na

Dara sa hlási z ďalšej dovolenky! Na reči o nezodpovednom cestovaní reaguje TAKTO!

Archívna reportáž

Je mnoho ľudí, ktorí zimu jednoducho "nemusia". Ak majú dostatočne naplnený bankový účet, nie je problém vyraziť za letom aj počas zimných mesiacov. Rozhodne medzi tieto typy patrí aj speváčka Dara Rolins. Ešte donedávna bola dokonca aj majiteľka domčeku na Bali, kam chodievala každú zimu na niekoľko týždňov. No pandémia cestovanie výrazne obmedzila, hoci pre Daru to zjavne neplatí.

Dare Rolins leto jednoducho svedčí. Nielenže môže ukázať svoju dokonalú postavu, no aj pre všetky jej milované aktivity je teplo rozhodne vhodnejšie, ako nepríjemné sychravé mrazivé počasie našich končín. Dom na Bali ale pred časom predala a zasiahla aj pandémia, minimálne čo sa týka pestrosti výberu destinácií.

Daru ale len tak niečo nevystraší. Pri pohľade na jej Instagram je jasné, že cestovanie nijako výrazne neobmedzila, len trošku zmenila cieľ. Svoje decembrové narodeniny vyrazila vraj neplánovane osláviť do Zanzibaru. Netrvalo ale dlho a už pridávala fotky z ďalšej celoročne letnej krajiny.

Dara tvrdo pracuje už celé dekády, no rovnako sa vie aj zastaviť a oddychovať:

​Hoci je aktuálne v Dubaji skôr príjemné jarné, ako horúce letné počasie, predsa len je to veľký rozdiel oproti tomu, čo panuje v našich končinách. No, pochopiteľne, našli sa hlasy, ktoré speváčku obviňujú nezodpovedného správania. "Pár info pre tých, ktorí s tým majú problém a považujú to za...povedzme nerozvážne, ale hlavne pre vás, ktorí sa na to pýtate: Ak chcete vycestovať do Emirátov, pripravte sa na to, že vás budú trikrát testovať. Z toho 2x zadarmo. Že je odo mňa nezodpovedné v tejto dobe cestovať? To je dosť relatívne, s prihliadnutím na to, že nezodpovedný môžete byť úplne rovnako doma, ako kdekoľvek inde," celkom jednoznačne a logicky zareagovala Dara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Príjemné počasie si užíva s dcérkou Lolou a ako upresnila, neprišli tam za atrakciami, ani behať po obchodoch. Jednoducho si len chceli užiť teplo v dostupnej destinácii. "Nelietame sem za atrakciami. Been there, done that. Máme tu kúsok od pláže dom, takže si užívame viacmenej seba a pohodu. Vystačíme si a fakt sa nenudíme," dodala pre všetkých rýpavých fanúšikov. Zdá sa však, že naznačila vlastníctvo nehnuteľnosti. Nebolo by to nič šokujúce, speváčka má na to nepochybne dosť zdrojov. No zrejme je reč len o prenájme, veď načo by investovala veľké peniaze do nehnuteľnosti, ak sa dá za priaznivú sumu zakúpiť pobyt a nebyť tak "prikovaná" len k jednej lokalite.

Súvisiace články

Najčítanejšie