Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Beňová na romantickej dovolenke v Maroku! No má TENTO smutný odkaz!
Zdielať na

Beňová na romantickej dovolenke v Maroku! No má TENTO smutný odkaz!

Archívna reportáž

Monika Beňová sa len pred pár dňami vrátila zo silvestrovskej dovolenky v našich veľhorách. Aspoň na krátku chvíľu si užila sneh, po ktorom zatiaľ nie je v hlavnom meste ani stopy, odhliadnuc od pár zatúlaných vločiek. Pre jej dcérku Leu to bol prvý výlet v živote, hoci, pochopiteľne, o tom nemá ani poňatia. Takto pred rokom si ale jej rodičia užívali niečo úplne iné - vtedy vyrazili za teplom.

Europoslankyňa Monika Beňová sa stala 1. novembra po druhýkrát mamou. Verejnosť správa o jej tehotenstve šokovala, skutočne nie je obvyklé, aby sa v našich končinách stala žena matkou ako 52-ročná. Beňová je ale v skvelej forme, je bohato zabezpečná a má o 16 rokov mladšieho partnera. Splneniu jej sna o dcérke nestálo v podstate nič v ceste. 

Nepochybne bolo narodenie potomka veľmi dôležité aj pre 36-ročného advokáta Ľubomíra Klča, ktorý, na rozdiel od Beňovej, ešte dieťa nemal. Hoci niet pochýb, že s Monikou si dokázali užívať život aj vo dvojici. Sú spolu už piaty rok, čo znamená mnoho spoločných zážitkov.

Pre Moniku je aktuálne témou číslo jeden jej dcérka, no rada si zaspomína aj na cestovanie "za slobodna":

​Jedným z nich je aj dovolenka v Maroku, kde bol párik zaľúbencov presne pred rokom. Monika Beňová si na dovolenku v teple zaspomínala s nostalgiou. "Bolo tam krásne. O korone sme čítali len v súvislosti s Čínou. Mysleli sme, že to je iba také nič, že je to tam niekde ďaleko a že sa nás to netýka. Bol 4. január 2020 a život bol iný," napísala Beňová k fotkám z dovolenky slová, ktoré znejú v dnešnom kontexte priam mrazivo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Fotky zamilovaného páru z pohoria Atlas, skromnú podhorskú dedinku, či prírodnú "chladničku" doplnila dnes už dvojnásobná mama ešte smutnejším údajom. "Včera na následky tohto 'vymysleného a neexistujúceho' vírusu zomreli len na Slovensku ďalšie stovky našich spoluobčanov. Chráňme sa, nech je zas život veselý," pridala Beňová aj apel na všetkých, ktorí ešte stále spochybňujú vážnosť, či dokonca existenciu choroby. Niet pochýb, že aj ona samotná by opäť rada cestovala, no na to je potrebná disciplína všetkých, nielen pár jednotlivcov.

Súvisiace články

Najčítanejšie