Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Konečne svadba?! TAKTO slávna nádejná nevesta zareagovala!
Zdielať na

Konečne svadba?! TAKTO slávna nádejná nevesta zareagovala!

Archívna reportáž

Speváčka a ikona 80. - 90. rokov dosiahla v živote veľa - získala množstvo hudobných ocenení vrátane Grammy, zahrala si v úspešnej telenovele a dodnes sa môže pochváliť zástupmi fanúšikov po celom svete. Avšak aj ona si zažila v živote pád na dno, a to najmä po tom, ako jej v roku 2005 iba pár rokov pred štyridsiatkou lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. S chorobou statočne zabojovala, a aj s pomocou lekárov ju z tela vymietla. Avšak po zotavení sa rozhodla vzdať sna väčšiny žien - vlastných detí a rodiny, a dokonca sa ani nikdy nevydala.

Speváčka Kylie Minogue (52) vyvrátila špekulácie o jej údajných zásnubách s partnerom Paulom Solomonsom. Tie mala podľa denníka Daily Mail rozdúchať jeho nevlastná matka, ktorá sa neopatrne vyjadrila, že je nadšená z toho, že sa zaľúbenci rozhodli ísť do chomúta. Kylie však zdôraznila, že s kreatívnym riaditeľom britskej verzie známeho magazínu GQ je údajne spokojná tak, ako sú, a na svojom statuse neplánuje nič meniť.

Avšak nielen nádejná speváčkina svokra rozvírila donedávna pokojné vody okolo Kylienho vzťahu s kreatívcom Paulom Solomonsom. Prvá si pustila jazyk na špacír o svojej kolegyni herečka a speváčka Billie Piper, ktorá v istom rozhovore označila Paula ako Kylienho snúbenca. V magazíne Elle spomínala na svoje začiatky v šoubiznise, keď skoro prišla o zdravie. V osemnástke, keď podľa jej slov jej denný príjem spočíval v diétnej kole a cigaretách, to jej telo nevydržalo a na jednej z mnohých párty skolabovala. Mal to byť práve Paul, kto ju z klubu odniesol do nemocnice.

Kylie práve vydala nový album:

"Neskôr som zistila, že ten neznámy muž sa volal Paul, ako môj otec. Je z Walesu, pracuje v GQ a časom sa stal môj drahý priateľom, úspešným mužom a snúbencom Kylie Minogue. Kylie vie," vyjadrila sa Billie v rozhovore. Nuž a netrvalo dlho a zvedaví novinári kontaktovali pani Gloriu, Paulovu macochu, ktorá neskrývala nadšenie a potvrdila, že zaľúbenci po dvoch rokoch randenia plánujú svadbu. Avšak iný názor má hovorca Kylie Minogue, ktorý akékoľvek špekulácie o svadbe či zásnubách poprel. "Nie je to pravda, sú spokojní a šťastní práve tak, ako sú," znelo stručné, no rázne vyjadrenie hovorcu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie Minogue (@kylieminogue)

Speváčka Kylie Minouge, ktorá sa aj po päťdesiatke môže pochváliť mladistvým vzhľadom a ukážkovou postavou sa nikdy nevydala a nikdy nemala deti. Budovala si kariéru úspešnej popovej speváčky a keď ju osud zasiahol rakovinou, na rodinu a deti sa už nikdy neodvážila. V roku 2016 sa síce zasnúbila s o dvadsať rokov mladším partnerom, britským hercom Joshuom Sasseom, no vzťah sa rok po zásnubách rozpadol. V roku 2018 začala Kylie randiť s Paulom a dodnes tvoria spokojný pár. "Je mi oporou, máme spolu obrovskú zábavu, veľa sa smejeme. Obaja sme si v živote toho veľa preskákali a stretli sme v ten správny čas," nešetrí ódami na svojho partnera austrálska kráska. Aj skúsenosti asi oboch zaľúbencov naučili, že keď sú dvaja šťastní, netreba im k tomu papier, ani obrúčky.

Súvisiace články

Najčítanejšie