Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dara Rolins už má toho plné zuby: Príšerný nos?! TAKTO to s ním je!
Zdielať na

Dara Rolins už má toho plné zuby: Príšerný nos?! TAKTO to s ním je!

Archívna reportáž

Po dlhých dekádach v šoubiznise je už 48-ročná Dara Rolins zvyknutá asi na všetko. Aj na to, že je pod neustálym drobnohľadom verejnosti, a každý má nejaký názor. Až doba sociálnych sietí ale spôsobila, že z nejakého záhadného dôvodu majú ľudia potrebu prejavovať svoje nevyžiadené názory verejne.

Dara Rolins si už v živote vypočula skutočne všetko. Nie je na jej tele kúsok, ktorý by nebol zhodnotený, ani žiadne z jej rozhodnutí a súkromných záležitostí neostávajú bez povšimnutia. Raz za čas sa ale rozhodne zareagovať, obvykle, keď niekto zverejné poznámku za hranicou zdravého rozumu.

Pred pár dňami všetci riešili Darin nos, hoci ona sa chcela vo videu pochváliť pekným účesom. Oku pozorného kritika z radov verejnosti ale neunikol neobvyklý pohľad na jej nos a okamžite prišlo nutkanie to okomentovať. Niektorí pritom použili skutočne nemiestne slová.

Dara je v mnohých ohľadoch jedinečná:

​Dara nič netají, rozhodne ani plastiku nosa, a tak sa rozhodla, že túto tému pre informovanosť fanúšikov a azda aj svoj duševný pokoj opäť otvorí. "Toľkým ľuďom leží ten môj nos v žalúdku? Nechápem, čo tam robí. Dokonca sa nedávno nejaká pani v komente strachovala, či s tým, ako je príšerný nemá problém aj moja dcéra," zamyslela sa na úvod speváčka nad absurdným myšlienkovým pochodom neznámej ženy. "Mojej Lole je môj nos ale že úplne voľný. Miluje ma, aj keby som mala na hlave miesto neho chvost. Rovnako tak ako všetci, na ktorých názore mi záleží. Tí, ktorí ma majú radi pre moju podstatu a nikdy neriešili ani môj nos, to, či som málo pekná, alebo príliš chudá," zmietla Dara nezmyselné úvahy zo stola úplne jasným argumentom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zaujímavý je ale príbeh, ktorý je s jej nosom spojený. Ako prezradila, už s akou malým dievčatkom s ňou jazdili rodičia do Banskej Bystrice, kde sa odborníci pokúšali vyriešiť jej problém s dýchaním a rozhodne nešlo o estetický zákrok. "V rannej dospelosti som cítila potrebu upraviť ho aj z iného, estetického hľadiska, pričom sa nevylučovalo, že tým možno vyriešime aj môj naďalej trvajúci problém s dýchaním. Nedopadlo jedno ani druhé," priznala neúspech Dara. Nasledovali pokusy o nápravu v Los Angeles aj v Madride. "Dostali sme sa tak k akceptovateľnému tvaru, už nikdy nie k dokonalému vzhľadu, pričom problém s dýchaním sa ešte zhoršil," napísala Dara o pokusoch o riešenie problému.

​Napokon sa minulý rok vybrala do Kyjeva k známemu odborníkovi. "Môj problém sa tam vyriešil a ja konečne dýcham pravou aj ľavou dierkou, zhlboka a ľahko, tak ako som si vždy priala. Úprimne? To, či sa odteraz niekomu páčim menej, viac, alebo vôbec, mi je vďaka tomuto povznášajúcemu pocitu ale že úplne najviac jedno," napísala Dara to, čo už mnohokrát predtým - že cudzie názory na jej vzhľad jej žily netrhajú. Pridala odporúčanie, aby sa ľudia radšej zamerali na seba a svoje činy, s čím sa dá len a len súhlasiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie