Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Alena Šeredová (42) prekvapuje: Štvrté dieťa si viem predstaviť!
Zdielať na

Alena Šeredová (42) prekvapuje: Štvrté dieťa si viem predstaviť!

Archívna reportáž

Bývalá česká Miss a modelka Alena Šeredová (42) žije dlhé roky v Taliansku, kde sa vydala za známeho talianskeho futbalistu Gigiho Buffona, s ktorým má dvoch synov. Manželstvo sa však pre neveru brankára pred pár rokmi skončilo rozvodom. Krásna Alena ale nezostala dlho sama a lepšie už ani obísť nemohla. Na jednej party sa zoznámila s bohatým dedičom Alessandrom Nasim, členom významnej talianskej rodiny Agnelli, ktorej patrí aj automobilka v Turíne. Prišla veľká láska a to si žiadalo potomka.

Sympatický Alessandro a krásna Alena vytvorili mimoriadne atraktívny pár, pričom už aj bez toho boli obaja dlhé roky v hľadáčiku verejnosti aj talianskych médií. Pre zverejnení vzťahu sa začali okamžite kopiť otázky, či "dá" Alena slávnemu rodu ďalšieho dediča, Alessandro bol totiž bezdetný. Hoci boli pre Šeredovej vek mnohí skeptickí, podaridlo sa. K dvom Aleniným synom pribudla v máji minulý rok dcérka Vivienne.

Hoci sa Alena cíti v Taliansku už ako doma, často sa jej cnie aj za rodným Českom. Pravidelne navštevuje svoju rodinu a priateľov, posledný rok je to však kvôli covidu-19 takmer nemožné. Preto sa s nimi, ale aj jej priaznivcami v Česku rada pravidelne kontaktuje najmä prostredníctvom sociálnych sietí. Každý mesiac aspoň raz spustí anketu, kde sa jej môžu fanúšikovia spýtať na čokoľvek. Väčšinou sa ich otázky týkajú jej života v Taliansku, partnerského vzťahu, materstva, ale aj názoru na aktuálne trendy v móde v Taliansku, či typov na dobrú kozmetiku.

V roku 2011 sa Šeredová vydala za Buffona, manželstvo vydržalo len tri roky:

​Najnovšie sa otázky jej priaznivcov týkali mena jej dcérky, či s ňou komunikuje aj v češtine a či plánuje ďalšieho potomka. Alena Šeredová prezradila, že mala rôzne predstavy o mene pre dcérku, kým ju ešte len nosila pod srdcom. Meno jej teraz už osemmesačnej dcérky Vivienne nebolo vôbec prvou voľbu. Kým zvolili toto pekné meno, rozmýšľali spoločne s partnerom nad inými. "Sophie, mali sme Jacqueline a Charlotte ako prvé meno, ale nakoniec vyhrala Vivi," spomína šťastná mamička. S malou Vivi komunikuje nielen v taliančine, ale aj češtine. "Áno, snažím sa, s chlapcami som asi urobila chybu, takže sa snažím s Vivi viac, máme veľa slovných hier v češtine," prezradila Alena, ktorá zjavne chce, aby dcérka nemala problémy s češtinou, ako jej synovia z manželstva s Buffonom.

Šeredová žije dokonalý život v luxuse, nečudo, že by sa cítila aj napriek veku na štvrté dieťa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Alena si veľmi si užíva svoje neskoré materstvo, neverila po dlhodobej bezvýslednej spoločnej snahe po dieťati s Alessandrom, že sa jej to ešte niekedy podarí mať s ním potomka.Na zvedavú otázku, či by si vedela predstaviť ešte ďalšieho dieťa, pobavene odpovedala: "Ja si to dokážem predstaviť celkom úžasne a Alessandro by určite chcel, pretože má len Vivinku. Ale už je asi trochu neskoro, nie?" Pragmaticky zvážila svoje šance onedlho 43-ročná Šeredová. Napokon, Alessandro prijal jej dvoch synov ako vlastných, takže už teraz tvoria spolu početnú spokojnú rodinku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie