Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tri mesiace po rozchode sú už obaja zadaní?! TOTO má byť nový priateľ Tiny!
Zdielať na

Tri mesiace po rozchode sú už obaja zadaní?! TOTO má byť nový priateľ Tiny!

Archívna reportáž

Od šokujúceho rozchodu speváčky Tiny a rapera Separa uplynuli len tri mesiace, no zdá sa, že obaja už našli šťastie po boku nových partnerov. Už pár týždňov spájajú Separa s mladou m spearodelkou Cynthiou Tóthovou, hoci to ešte ani jeden z nich nepotvrdil. No najnovšie sa ukazuje, že ani Tina už nie je sama.

Portál Pluska.sk prišiel so správou, že 36-ročná speváčka Tina už venovala svoje srdce niekomu inému. Prešovčanka si vyhliadla opäť mladšieho priateľa, a opäť rapera. Má ísť o 28-ročného Bratislavčana Františka Churého známeho ako Puerto.

Už pred tromi týždňami priniesol portál ereport.sk fotky, ako sa Tina s Puertom vodia za ruky a nebolo pochýb, že to nebolo len kamarátske gesto. Speváčke po rozchode s manželom nepochybne držia všetci palce, aby opäť našla šťastie v láske.

Po dlhej dobe prišla Tina v septembri s novou skladbou:

Už dvakrát jej to totiž s vážnymi vzťahmi nevyšlo - s futbalistom Richardom Lásikom má 7-ročného syna Leonarda, so Separom 5-ročnú Tiu Liliannu. Raper Puerto je podľa všetkého bezdetný, no možno bude práve Tina mamou jeho prvého potomka. Tá sa v deťoch našla, otvorila si aj školu založenú na princípoch Montessori, ktorá je však tak "utajená", že je takmer nemožné nájsť informácie o jej fungovaní. 

Vypočujte si najnovšiu pesničku Puerta:

Raper Puerto je už na slovenskej hiphopovej scéne nejaký ten rôčik a pravidelne vydáva nové pesničky. Medzi fanúšikmi tohto štýlu sa teší veľkej popularite. Nepochybne mu fandí aj Tina, ktorá je v medzi hiphopermi ako doma. Možno sa čoskoro ukážu spolu aj v nejakom hudobnom počine. 

Súvisiace články

Najčítanejšie