Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Smutný príbeh niekdajšej hviezdy: Z krásky vychudnutá kostra so strhanou tvárou!
Zdielať na

Smutný príbeh niekdajšej hviezdy: Z krásky vychudnutá kostra so strhanou tvárou!

Archívna reportáž

Hollywood je nielen miestom zrodu mnohých filmových hviezd, ale aj svedkom ich pádu. Nie je jednoduché obstáť v tvrdej konkurencii. Najmä ženy sú vystavené náročným požiadavkám na dokonalú postavu a tvár. A tak majú plastickí chirurgovia čo robiť, aby stíhali vylepšovať vizáž slávnych klientiek. Neraz je ale výsledok žalostný. Najmä ak si zákroky nechajú robiť pričasto. Nepísaným pravidlom je aj celoživotná diéta na rôzne spôsoby, často prechádzajúca do anorexie či bulímie.

Medzi odstrašujúce prípady patrí Tara Reid (45), ktorá 8. novembra oslávila okrúhle narodeniny. Táto kedysi hollywoodska sexbomba, príťažlivá blondínka, ako ju mnohí poznajú z filmu Prci, prci, prcičky, je teraz chodiacou kostrou s tvárou staršej ženy. Avšak jej psychické problémy nezanechali stopy iba na tele, ale aj na jej nie veľmi ideálnom milostnom živote.

Modrooká blondínka s pôvodne peknou a štíhlou ženskou postavou a ružovými lícami nebola so svojím telom spokojná už od samého začiatku kariéry. Chybičky krásy, ktoré na sebe pozorovala, začala vylepšovať najskôr plastikou pŕs, potom liposukciou a neskôr aj radikálnou diétou. Už takmer desať rokov nezdravo chudne, no odmieta priznať, že trpí poruchou príjmu. A tak sa z bývalej krásky stredoškolských lavíc a idolu mnohých dievčat 90. rokov stala fyzická a, žiaľ, aj psychická troska. Najnovšie ju už nie je veľmi poznať ani do tváre, čo zjavne podstúpila úpravy.

V roku 2003 si zahrala aj po boku herca Ashotna Kutchera v komédii Dcéra môjho šéfa. Napriek štíhlej postave so sebou Tara nebola ani vtedy spokojná:

Tara môže už len s nostalgiou spomínať na časy, keď sa objavovala po boku takých hviezd ako Richard Gere, Ashton Kutcher, či Sharon Stone. Jej herecké výkony boli ale často kritizované, za postavu vo filme Šialené rande bola nominovaná  na cenu Zlatá malina ako najhoršia herečku roku 2004. O rok neskôr jej hrozila podobná cena za výkon vo filme Sám v temnote. Úspechu sa nedočkala ani v rámci vlastnej televíznej show Wild On Tara Reid. 

Na Tare sa psychické problémy v kombinácii s alkoholom a drogami výrazne podpísali, šepká sa, že už dlhé roky bojuje s anorexiou, o čo svedči jej extrémna štíhlosť:

Tare sa však nedarilo ani v jej početných avantúrach a partnerských vzťahoch. V roku 2000 sa spoznala a aj zasnúbila s Carsonom Dalym, ale už ďalší rok zasnúbenie zrušili. V roku 2010 ju priateľ Michael Axtmann požiadal o ruku, no ešte v tom roku sa tiež rozišli. O rok neskôr sa vraj dokonca vydala za dánskeho priateľa, ale ten to poprel. Podobne dopadli aj ďalšie jej vzťahy. Naďalej však nakrúcala filmy, no tie sa iba málokedy dostali na "áčkové" filmové plátna, a tak jej sláva začala postupne hasnúť. To všetko vážne poznačilo jej psychiku a Tara si začala pomáhať alkoholom, drogami a divokými večierkami. V spojení s hladovkami to však pre Taru, žiaľ, nemohlo dopadnúť dobre. Dnes plní stránky už iba ako odstrašujúci príklad, ako môže sláva s mladým človekom zamávať. Avšak mnohí jej fanúšikovia pri nej stále stoja, podporujú ju a veria, že na zmenu nie je nikdy neskoro.

Súvisiace články

Najčítanejšie