Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika Beňová prežila prvý víkend doma s bábätkom! TOTO spravil jej partner Ľubomír!
Zdielať na

Monika Beňová prežila prvý víkend doma s bábätkom! TOTO spravil jej partner Ľubomír!

Archívna reportáž

Presne pred týždňom, v nedeľu 1. novembra, sa stala ráno o 08:30 europoslankyňa Monika Beňová po druhýkrát mamou. K 32-ročnému synovi Martinovi pribudla malá Lea. Vysnívané dievčatko možno považovať priam za zázrak, bez ohľadu na to, ako bolo počaté. Stať sa mamou v 52 rokoch sa totiž skutočne podarí len výnimočne.

Presne na prvého mája vyrazila dych ľuďom v Česku aj na Slovensku 48-ročná Vendula Pizingerová, keď oznámila, že so svojím 32-ročným manželom čakajú bábätko. To ešte nikto netušil, že o pár týždňov neskôr príde s rovnakou novinou ešte o 4 roky staršia politička a europoslankyňa Monika Beňová. Vekový rozdiel pri partneroch je identický - Beňovej priateľ a čerstvý otec malej Leušky, advokát Ľubomír Klčo, má 36 rokov.

Treba úprimne uznať, že pri "vyrábaní" človeka je dôležitejšou žena. Nech už je dieťatko splodené akokoľvek, pre muža je to chvíľková príjemná aktivita, nasledujúcich deväť mesiacov čaká poriadna fuška s náročným koncom na nastávajúcu mamičku. Je skvelé, ak to partneri chápu a snažia sa byť žene oporou. Zdá sa, že to presne tak vníma aj partner Moniky Beňovej. 

​Tá sa v piatok, na šiesty deň po pôrode cisárskym rezom, konečne vybrala s Leuškou domov. Izbička už bola pripravená, no najmä - čakal na nich nielen šťastný čerstvý otecko, ale aj nadšený brat. Monika má šťastie, hneď si mohla dopriať aj chvíľku pre seba. "Leina mama si dnes ráno chcela konečne po 10 dňoch umyť vlasy, keď už oslavujeme a moj úžasný muž na mňa pozrel a povedal: ‚Láska, veď čo sa budeš naťahovať, choď do kaderníctva, ja sa o micinku postarám.' Bolo to SUPER, hneď mi dali termín a urobili mi príjemnú hodinku. Moj dnešný deň je báječný, lebo ešte stihol uvariť aj obed. Baklažánovo-mozzarellové lasagne," pochválila sa Monika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#krasnunedelu #u nas je dnes veselo, vevka má týždňové narodeninky a my sme v našom vesmíre najšťastnejší rodičia a áno, vieme, že v tých vašich ste to vy a veľmi sa s vami tešíme. Leuška je úžasné dieťatko, len sa napapá hneď zaspí, ideálne bábatko????. Leina mama si dnes ráno chcela konečne po 10 dňoch umyť vlasy, keď už oslavujeme a moj úasný muž na mňa pozrel a povedal: laska, veď čo sa budeš natahovať, choď do kaderníctva, ja sa o micinku postarám. Bolo to SUPER, v @lekarthairdressing mi hneď dali termín a urobili mi príjemnú hodinku. Moj dnešný deň je báječný, lebo ešte stihol uvariť aj obed. Baklažánovo mozarelové lasagne. #užitesikrásnydníček? #ánosomúplneinfantilná

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova),

Takýto "luxus", o akom nejedna mamička len sníva, si mohla dopriať aj vďaka tomu, že Lea je zatiaľ ukážkové bábätko - len papá a spinká. Hoci pomaly ale isto ju mama premenuje na veveričku. "Vevka má týždňové narodeninky a my sme v našom vesmíre najšťastnejší rodičia a áno, vieme, že v tých vašich ste to vy a veľmi sa s vami tešíme. Leuška je úžasné dieťatko, len sa napapá hneď zaspí, ideálne bábätko," napísala s láskou europoslankyňa. Hoci boli spočiatku mnohí skeptickí a našli sa aj vyslovene nechutné komentáre na adresu vtedy tehotnej Beňovej, dnes je už azda všetkým jasné, že keď si niekto niečo vysníva, môže to byť skutočne krásne, bez ohľadu na vek. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie