Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Gottova dcéra zbalila kufre a odletela do Fínska! Vzdala po roku život v Prahe?!
Zdielať na

Gottova dcéra zbalila kufre a odletela do Fínska! Vzdala po roku život v Prahe?!

Archívna reportáž

Len pred pár dňami bola Dominika Gottová (47) položiť kvety na hrob svojho otca na cintoríne Malvazinky v Prahe. Síce pre chorobu prišla neskôr, ako pôvodne chcela, no ešte to stihla pred odletom. Ako sa ukázalo, presne po roku sa vybrala späť, do Helsínk. Dalo by sa pochopiť, že tam ide doriešiť osobné záležitosti a rozvod, no dva veľké kufry naznačovali, že to bude možno na dlhšie. 

Práve v hlavnom meste Fínska žila Dominika Gottová so svojím manželom, hudobníkom Timom Tolkkim. Ten je síce gitarový génius, no ako partner sa ukázal byť, jemne povedané, komplikovaný. Najstaršia Gottova dcéra už neraz naznačovala, že za problémy s financiami, ale aj s alkoholom, do ktorých sa dostala, môže práve Timo. A ani svokor, Karel Gott, ho veľmi v láske nemal. Aj preto sa Dominika pred rokom na počesť otca rozhodla zmeniť svoj života, Tima opustila a vrátila sa do rodnej Prahe.

Zrejme by mnohých sklamalo, ak by sa po roku snahy o nový život opäť rozhodla vrátiť k Tolkkimu. A práve dva veľké kufre pôsobia dosť znepokojivo. Na otázky portálu Ahaonline.cz odpovedala: „Letím riešiť akútne a neodkladné rodinné záležitosti s mojím manželom, do Prahy sa vrátim, mám tam bývanie a zázemie.“ Ďalšie podrobnosti však neprezradila. „Nechcem to viac rozoberať, nehnevajte sa,“ dodala úsečne. Podľa názoru denníka je dôvodom odchodu riešenie jej žiadosti o rozvod, ktorú Dominika na začiatku tohto roka podala prostredníctvom fínskej ambasády v Prahe.

Dominika sa podieľala aj na najnovšej knihe o Karlovi Gottovi:

​Mnohým ihneď iste napadla otázka, či sa stretne v Helsinkách aj so svojím manželom, Timom Tolkkim. Ten sa však dlhodobo zdržiava najmä v Mexiku, kde sa mu vraj veľmi páči. „Strávil som už takmer rok v Mexiku a uvedomil som si, aká zvláštna táto zem je. Ľudia tu sú jednoducho úžasní. Keď sa idem prejsť, každý ma na ulici zdraví a niektorí sa predo mnou dokonca aj poklonia,“ vyznáva sa zo svojich pocitov z tejto krajiny na sociálnej sieti. Zdá sa, že sa do chladných Helsínk zatiaľ nechystá.

​Doteraz sa zdalo, že Dominika si nie je celkom istá, čo sa týka jej vzťahu s Tolkkim. Viackrát naznačovala, že jej manžel nie je ľahostajný a nevie, ako sa rozhodne v záležitosti manželstva. Keď sa Timo objavil v júli v Prahe, strávila s ním dva dni v hoteli, pretože ho vraj nechcela ubytovať vo svojom byte. A celkom sa k nemu mala. Je vidieť, že si spolu tento pár ešte stále po rokoch strávených spolu v dobrom aj zlom dokáže rozumieť. Pre oboch nebude rozvod iste ľahkou záležitosťou, no väčšina fanúšikov dúfa, že sa rozhodnú tak, aby boli obaja spokojní. A v tom prípade by bol rozvod asi ideálnou voľbou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie