Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prehra Deppa sa obracia PROTI jeho exmanželke! Spustila sa lavína hnevu, musela dokonca spraviť TOTO!
Zdielať na

Prehra Deppa sa obracia PROTI jeho exmanželke! Spustila sa lavína hnevu, musela dokonca spraviť TOTO!

Archívna reportáž

Uplynulý týždeň sa nezapíše v živote slávneho hollywoodskeho herca medzi tie najvydarenejšie. Prehral súdny spor s denníkom The Sun, na základe ktorého je podľa sudcu v poriadku, že ho v článku nazvali "bitkárom žien". Johnny netají obrovské sklamanie a šok, keďže podľa neho vôbec neprihliadali na jeho dôkazy. No čo sa javí ako výhra jeho bývalej manželky, môže byť v skutočnosti opak.

Dlhotrvajúci súdny spor Johnnyho Deppa s denníkom The Sun vyústil do prehry 57-ročného herca a on vzápätí prišiel o rolu černokňažníka Grindelwalda vo filme Fantastické zvieratá. Zo štúdia Warner Bros. mu odporučili, aby odstúpil z filmu sám, oficiálne však dôvod neuviedli. Aj bez neho je však jasné, že štúdio si nemôže dovoliť vo svojich filmoch popularizovať niekoho, kto je spojený s násilím na žene. Hnutie Me too, kde sa angažuje aj Deppova bývalá manželka Amber Heard, je v USA a obzvlášť v Hollywoode veľmi silné a vplyvné.

Okamžite po Deppovom vyhlásení na Instagrame, že odstupuje z filmu na odporučenie Štúdia Warner Bros., sa začali ozývať milióny jeho obdivovateľov. Vyjadrujú mu podporu, spisujú petície a vyhlasujú bojkot filmu. V predchádzajúcich dvoch filmov zo série herec v úlohe Grindelwalda zažiaril natoľko, že v podstate zachárnil aj samotné filmy, ktoré boli podrobené kritike. V štúdiu iste vedia, aké riziko podstupujú. Možno rátajú s tým, že páve publicita okolo Deppa im zaručí návštevnosť filmu. Zatiaľ nie je jasné, kto ho nahradí.

Za falošné obvinenia a poškodenie dobrej povesti žiada Depp od Heard 50 miliónov:

​Hnev fanúšikov Johnnyho Deppa sa obrátil aj na Amber Heard, hlavnú postavu celej kauzy, ktorá presviedčala svet o násilnej povahe svojho exmanžela. Zaplavili jej Instagram tvrdými odkazmi, pre ktoré sa napokon rozhodla nielen všetky negatívne komentáre zmazať, ale zablokovala aj možnosť komentáre jej príspevky ešte od januára tohto roku. Ona sama sa vyhlasuje za bisexuálku, ateistku, veľkú zástankyňu LGBT a hnutia Me too. To všetko iste vyvoláva nevôľu u mnohých konzervatívnejších ľudí.

Všetky príspevky za posledné mesiace majú blokovanú možnosť komentovania:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lot to do around the yard..obviously (Thanks Brandon)

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard),

So šokujúcim tvrdením prišla správkyňa luxusného domu, kde bývala Amber spolu s Deppom. Tvrdí, že je klamárka, keď tvrdí, že ju bil. Prezradila, že ešte počas manželstva s ním Amber často navštevoval Elon Musk, keď bol Depp na filmovačke. A modriny na jej tvári, ktorými na súde operuje, mohol spôsobiť práve on. Na stranu Johnnyho Deppa sa postavila v súdnom spore aj samotná Rowlingová, autorka knihy, na základe ktorej sa natočili filmy Fantastické zvieratá, ale ako vidieť, nestačilo to. Akými dôkazmi sa riadil súd, keď rozhodol o prehre Deppa, nevedno. Amber síce zverejnila nechutné zábery Deppa, keď bol na mol, ale on tvrdí, že v manželstve s ňou nemohol vydržať bez toho, aby nepil a nebral drogy. A ona sama taktiež nebola čistá v tomto smere. Depp sa vyjadril, že v boji za svoju pravdu bude pokračovať ďalej.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie