Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Strach fanúšikov! Skĺzne hviezdna speváčka po rozchode opäť k drogám?
Zdielať na

Strach fanúšikov! Skĺzne hviezdna speváčka po rozchode opäť k drogám?

Archívna reportáž

Keď americká speváčka a herečka, ktorej kariéru naštartovalo účinkovanie v známom americkom Disney programe pre deti, oznámila na začiatku leta 2020 zásnuby, mnohí fanúšikovia dvíhali nad týmto zbrklým krokom obočie. Niektorí dokonca tvrdili, že prípadný rozchod by mohol psychicky nestabilnú speváčku natoľko rozhodiť, že by mohla opäť prepadnúť svojim niekdajším démonom, ktorí ju takmer stáli život.

Ako rýchlo zásnuby speváčky Demi Lovato prišli, tak rýchlo veľká láska s hercom Maxom Ehrichom zhasla. Demi ho poslala k vode len tri mesiace po zasnúbení. Skeptické vízie niektorých jej fanúšikov sa naplnili, no čo je horšie, jej beztak podlomené duševné zdravie začína ukazovať následky psychickej záťaže, ktorou si po rozchode musela prejsť. Svojim fanúšikom sa s náročným prežívaním rozchodu zverila na sociálnej sieti.

Aj keď sa zdalo, že Demi po rokoch alkoholových a drogových excesov našla v náručí herca Maxa Ehricha pokojný prístav, odrazu prišlo k nečakanému zvratu. Napriek tomu, že ju po niekoľkomesačnej známosti požiadal o ruku s veľkou pompou a dávkou romantiky na pláži, Demi dala hercovi začiatkom októbra zbohom.

Demi Lovato sa mimoriadne aktívne angažuje v prebiehajúcich prezidentských voľbách v USA a svojou podporou kandidáta Bidena sa vôbec netají:

​Ohrdnutý snúbenec sa mal o rozchode dokonca dozvedieť z médií, čo si neskôr sám vysvetlil ako Deminu túžbu po záujme médii a zvýšení popularity. Demi tieto obvinenia označila za bohapusté ohováranie a s bývalým prerušila kontakt. Nech je však pravda kdekoľvek, psychicky labilnej abstinujúcej narkomanke, ktorá akoby zázrakom v roku 2019 prežila predávkovanie heroínom, to na pohode nepridalo. "Toto bol najdlhší október v mojom živote," napísala speváčka veľkým písmom na čiernom pozadí v príbehu na jej instagramovom profile.

Tento záhadný odkaz na Instagrame vzbudil u fanúšikov obavy o Demino duševné zdravie:

Instagram/Demi Lovato

​Fanúšikovia okamžite začali špekulovať o tom, že speváčka rozchod znáša ťažko a obávajú sa najhoršieho. Od predávkovania sa heroínom a následnom liečení prešli iba dva roky a jej duševné i fyzické zdravie je ešte stále veľmi krehké. Mnohí sa domnievajú, že ak sa speváčkin stav nepodchytí včas, mohla by opäť nájsť útočisko v alkohole a drogách. Avšak podľa jej nasadenia a aktivite v prebiehajúcich prezidentských voľbách v USA sa zdá, že má Demi na rozume úplne iné veci ako svojho ex.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie