Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Český herec smúti! Pred mesiacom bojoval s covidom on, teraz mu na túto chorobu zomrel otec!
Zdielať na

Český herec smúti! Pred mesiacom bojoval s covidom on, teraz mu na túto chorobu zomrel otec!

Potvrdzuje sa, že COVID-19 ovplyvňuje všetkých, a aj keď mladšie ročníky s pevným zdravím chorobu zvládnu väčšinou bez ťažkostí, odôvodnené obavy majú najmä o seniori. Obľúbený český herec nielenže vírus zažil na vlastnej koži, teraz mu vzal aj milovanú osobu.

Český herec Petr Čtvrtníček sa s ťažkým priebehom choroby musel pasovať v októbri, keď ho pre zlý stav dokonca hospitalizovali na jednotke intenzívnej starostlivosti. Z choroby sa našťastie dostal, no tá sa do jeho blízkosti teraz opäť vrátila a pripravila o život jeho milovaného otca. Pre český Blesk.cz to potvrdil sám zdrvený herec.

Už v októbri, keď sa sympatický 56-ročný Petr Čtvrtníček koronavírusom nakazil, nenechal nič na náhodu a návštevy svojho otca úplne obmedzil. Predtým s ním trávil veľa času a oddane sa o neho staral, keďže ten trpel zdravotnými ťažkosťami a taktiež cukrovkou. Avšak strach, že by ho mohol ohroziť, bol silnejší a starostlivosť o otca prebrali iní členovia Čtvrtníčkovej rodiny.

Petr Čtvrtníček oplýva jedinečným humorom, obľúbené sú najmä jeho paródie na spoločenské a politické dianie:

Sám herec však vtedy skončil v nemocnici, keďže sa z miernych príznakov rýchlo dostal do vážneho stavu, ktorý sám popísal ako topenie sa v sude. „Keď si tak spätne spomeniem, čo tomu predchádzalo, bol som veľmi unavený. Trikrát za deň som dochádzal do Prahy, pretože som inak trávil čas s otcom na dome," prezradil pre spomínaný denník ešte v polovici októbra herec.

​Petrov otec sa živil ako profesionálny tesár, na svojho syna nedal dopustiť a bol na neho veľmi pyšný. Mali jedinečný a veľmi pekný vzťah, herec sa o neho do posledných dní s láskou staral. Kvôli cukrovke, ktorou trpeli obaja jeho rodičia sa dokonca angažoval v otázkach týkajúcich sa práve diabetes a jeho prevencii. Žiaľ, koronavírus sa otcovi Petra Čtvrntíčka stal v kombinácii s týmito komplikáciami osudným.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie