Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Koniec idylky! Twiinska sa musela náhle okamžite porúčať z Talianska!
Zdielať na

Koniec idylky! Twiinska sa musela náhle okamžite porúčať z Talianska!

Archívna reportáž

Kým si jedna zo známych slovenských dvojičiek užíva materstvo a starostlivosť o svoju dcérku Lindu v slnečnom talianskom Neapole, druhá sestra pracuje na Slovensku na svojej sólovej speváckej kariére. Po tom, čo nakrútila svoj nový videoklip a chcela navštíviť za hrancami svoju neterku, ju postretla obrovská smola.

Speváčka Veronika Nízlová  uverejnila na sociálnej sieti srdcervúci príbeh zo zákulisia pripravovaného videoklipu v spolupráci s raperkou Aless. Po období pracovného nasadenia si Vebi, ako znie jej umelecký pseudonym, konečne užívala slniečko v Neapole v spoločnosti svojej sestry Daniely a jej partnera, slovenského futbalistu Stana Lobotku. Ako prináša portál Topky.sk,  úsmev na perách jej vzala správa, po ktorej sa neubránila slzám.

Videoklip, na ktorom Veronika a raperka Aless pracovali od septembra a dali si na výsledku ohromne záležať, je v prachu. Na jeho veľkolepú premiéru môžu, žiaľ, zabudnúť a pustiť sa do práce od samého začiatku. A to všetko kvôli nečakanej technickej chybe, ktorá spôsobila, že prišli takmer o všetky nakrútené zábery. 

Kým Veronike manželstvo s Tomášom Krupom nevyšlo a v roku 2020 sa rozviedli, sestra Daniela si užíva rodinnú idylku s partnerom Stanom Lobotkom v slnečnom Neapole:

"Počas post produkcie došlo k mechanickej závade externého zariadenia, ktorá spôsobila neobnoviteľnú stratu dát. Čiže ja teraz cez víkend odlietam na Slovensko. Budeme musieť nakrútiť úplne nový videoklip. A úplne iný," prezradila pre spomínaný portál Veronika, s tým, že v tej istej lokalite sa, žiaľ, už do konca novembra nakrúcanie nemôže konať. "Chvalabohu, zachovali sa aspoň zábery s Aless, pretože tie vznikli ešte v septembri a boli na inom hard disku," vysvetľuje technické obštrukcie smutná speváčka, ktorá našla aspoň kúsok šťastia na toľkej smole.

Veronika sa po obdržaní správy o znehodnotí nahrávok neudržala slzám:

Instagram/Veronika Nízlová

Veronika si lúče neapolského slniečka dlho neužila, už čoskoro sa vráti na Slovensko, aby nakrútila novú verziu videoklipu, ktorý znehodnotila technická chyba:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milujem leto a tesim sa, ze je tu stale pocasie na plavky??☀️? ?? @_bikinies_ ??‍♀️ @uniquehair_official #napoli#italy#italia

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins),

Avšak sama uznáva, že sa mohli stať aj ďaleko horšie veci a táto nepríjemná udalosť možno prinesie niečo nové a ešte lepšie. "No tak som si včera poplakala. Ale nevadí. Asi to tak malo byť, všetko sa deje pre niečo," dodáva s pokorou Veronika, ktorá podľa vlastných slov sama netuší ako a kde sa nový videoklip bude nakrúcať. Fanúšikovia tak síce budú musieť na nový počin Veroniky počkať o niečo dlhšie, no určite si dá spolu s tímom na výsledku o to viac záležať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie